Üniversite için Macbook alınır mı ?

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Abilerim kardeşlerim gelecek yıl inşAllah üniversitede olucam bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği istiyorum. O yüzden sizce Macbook alınır mı veya başka tavsiye eder misiniz ?

Abilerim kardeşlerim gelecek yıl inşAllah üniversitede olucam bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği istiyorum. O yüzden sizce Macbook alınır mı veya başka tavsiye eder misiniz ?
MacBook Pro modeli daha güzel olur.

Alınır .
Neden alınmasın.
Oyun oynamayacaksan alabileceğin en iyi laptop.

Bütçeniz varsa M1 Max macbook pro alabilirsiniz yada wd istiyorsanız güzel işlemcili laptoplar var

Bütçem maks 15k civarı. 2. el alsam sorun olur mu ?

Birçok Macbook işinizi görür. Siz kendinize yarayacak özelliklere göre seçin cihazı yeterli.

PT'den eğitim indirimi ile 15K ya sıfır m1 var.

Hocam sıfır ürün almanızı tavsiye ederim. M1 işlemci mükemmel. 8gb modeli yerine bunu alırsanız daha uzun süre götürür. Ama 8GB'lık da işinizi görebilir. Fakat bir kez alıyorsunuz. Bütçeyi arttırıp 16'lık almanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri