Neler Yeni

Üniversite kayıt yenilemesi yapmazsam ne olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
Merhaba arkadaşlar şu an 2.sınıfım bahar dönemi için ders kaydı yapmayı düşünmüyorum sanırım pasif öğrenci durumuna düşüyorum peki ona düşünce kredim kesiliyor mu ve yurttan atılıyor muyum ayrıca gelecek sene tekrar aktif olunca 3.sınıf güzden mi devam ediyorum ve kredim tekrar mı yatmaya başlıyor ve yurda tekrar başvurabiliyor muyum? lütfen bilginiz varsa yardım eder misiniz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mahir Cengiz
Merhaba arkadaşlar şu an 2.sınıfım bahar dönemi için ders kaydı yapmayı düşünmüyorum sanırım pasif öğrenci durumuna düşüyorum peki ona düşünce kredim kesiliyor mu ve yurttan atılıyor muyum ayrıca gelecek sene tekrar aktif olunca 3.sınıf güzden mi devam ediyorum ve kredim tekrar mı yatmaya başlıyor ve yurda tekrar başvurabiliyor muyum? lütfen bilginiz varsa yardım eder misiniz
Yurttan atılıyorsun seneye başvuru yapma şansın var ama çıkması ilk başvuruna göre daha zor ihtimal. Kredi mart ayı gibi kesilir tekrar aktife aldığında kredi açma başvurusu yapar açtırırsın o çok problem olmaz.

CharlesPolat

80+ Bronze
Aktif olana kadar kesilir ve yurttan çıkartırlar

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yunus Emre
devlet yurdundan bir kez çıktığında bir daha giremezsin (aynı yurda). ayrıca pasif öğrenci durumuna düştüğün için devlet aldığın burs/kredi keser.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devlet yurdundan bir kez çıktığında bir daha giremezsin (aynı yurda). ayrıca pasif öğrenci durumuna düştüğün için devlet aldığın burs/kredi keser.
ama diğer yurtlar benim fakültemin 30-40 km uzağındalar o nasıl olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devam edersin 3ten ama diğer dersleri alttan vermen gerekir
he yani 3.sınıf baharında 2.sınıf baharına ait dersleride vermem gerekiyor alabildiğim kadarıyla tabi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu
peki reis 3.sınıf güzden mi devam ederim
2. sınıfın tüm zorunlu derslerine ek 3. sınıfta alabildiğin zorunlu dersler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ganoya bağlı olarak kredinin yettiği

Dahası