Yardım Üniversite Öğrencisi Tablet Önerisi

Tilsch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
618
Bütçe
15000

Linkini bıraktığım tableti almak istiyorum.Çoğunlukla ders için tutma,arada film-dizi izleme için kullanacağım.Uzun ömürlü olsun diye 8gb rami olduğundan tercih ettim ama tft panel diye başka yerlerde kötülemişler.İpad 10.nesile de baktım ve yaklaşık 16k ve 3k lık kalem parası ile bana 19kya gelecek.Uygulama masraflarını saymadım bile.Bana en mantıklı bu gibi geldi.Başka öneriniz var mıdır?

2. el tab s8
matepad air

Taksitle alacağımdan 2.el biraz uzak kalıyor bana.Huawei kısmına hakim değilim ama uygulama kısmında sorun çıkarıyor diye duymuştum.
huawei bence ders çalışılacak bir tablet değil hocam çoğu uygulamayı desteklemiyor sıkıntı yaşarsınız yinede çok bilgim yok bendede var huawei tablet genelde apk lı indirmek zorunda kalıyorum çoğu uygulamayı

Taksitle alacağımdan 2.el biraz uzak kalıyor bana.Huawei kısmına hakim değilim ama uygulama kısmında sorun çıkarıyor diye duymuştum.
hangi uygulamayı kullandığına göre değişir. youtube falan sorunsuz. ama google fotoğrafları ve diğer google uygulamalarını kullanamıyorsunuz. gmaile tarayıcıdan ulaşabilirsiniz. ama uğraşmam derseniz samsung alın geçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

huawei bence ders çalışılacak bir tablet değil hocam çoğu uygulamayı desteklemiyor sıkıntı yaşarsınız yinede çok bilgim yok bendede var huawei tablet genelde apk lı indirmek zorunda kalıyorum çoğu uygulamayı
noteshelf uygulaması ile ders çalışıyorum sorunsuz.

hangi uygulamayı kullandığına göre değişir. youtube falan sorunsuz. ama google fotoğrafları ve diğer google uygulamalarını kullanamıyorsunuz. gmaile tarayıcıdan ulaşabilirsiniz. ama uğraşmam derseniz samsung alın geçin.

noteshelf uygulaması ile ders çalışıyorum sorunsuz.
İstediğim renk değil ama indirim kuponu tanımlamış hepsiburada 11800e geliyor 1000tl fark var benim attığım linkle.

İstediğim renk değil ama indirim kuponu tanımlamış hepsiburada 11800e geliyor 1000tl fark var benim attığım linkle.
hocam 128gb modelinde 8gb ram var mı bilmiyorum. ben 256gb olanda sadece 8gb ram var diye biliyorum. amazonda 128/6 gb olan model 1099TL.

fe+ mış şimdi gördüm kb.

Hepsiburadada taksit seçeneği yok herhalde seçemiyorum.Tablet için taksit olmadığına dair bir yazı da görmedim.Nedeni nedir acaba?

Son düzenleme:
Geri