Neler Yeni

Üniversite ve genel olarak laptop tavsiyesi

LOST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
keremogr
Merhaba Arkadaşlar, Bir kaç pc tavsiyesi istemiştim sizden laptoplar pahalı olduğu için bu sene mezuna kaldım yaklaşık 3 ay sonra sınavım var umarım istediğim bölüme gidebilir şayet gidersem bir laptop lazım olacak bana işime yarayacak en uygun laptop'ta Monster'ın Abra serisinin en düşük modeli o bile 5,500 tl hani çok işime yaramamasına rağmen 5,500tl'lik bir sistem. Normal bir masaüstü pc toplamaya çalıştığımda ise bu rakam o laptop'tan daha iyi olmakla beraber 4000 tl gibi bir rakama iniyor. Üniversitede de Yeni Medya okuyacağım için kesinlikle en az Monster'ın Abra serisindeki o bilgisayar ve ya daha iyisine ihtiyacım var. Eğer 4000 tl'ye öyle bir bilgisayar bulursanız bana bildirmeniz makbule geçer.

Bölümümüzde genellikle video editleri fotoğraf editleri için bilgisayar kullanıyoruz.
Programlar;
Adobe Premiere Pro
Adobe ıllustrator
Adobe Photoshop
Adobe After Effectsü
Gibi programlar kullanıyoruz.
Tavsiyeleriniz için şimdiden her birinize teşekkürler...

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum 5000 TL ye kadar HepsiOrada'da gezindim biraz ama adam akıllı bi şey bulamadım. Yüzüne bakılası olan laptoplar bile 6000-7000 TL olmuş. Bir i5 9300H ve 1650 en iyi seçenek olacak gibi. Eğer fiyatları uygun olsaydı R7 3750H ve 1660 TI önerecektim, her ne kadar o işlemci ekran kartına yetmese bile render alıyorken darboğaz gibi bir olay olmadığı için sorun yaratmayacak ve çok iyi bi performans verecekti ama onların bile fiyatı uçuk. Piyasa biraz daha normale döndüğü zaman araştırmak daha mantıklı ayrıca 3 ay sonraya daha sınavın var. Sen laptop'u alana kadar yeni yeni şeyler çıkacak.

LOST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
keremogr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum 5000 TL ye kadar HepsiOrada'da gezindim biraz ama adam akıllı bi şey bulamadım. Yüzüne bakılası olan laptoplar bile 6000-7000 TL olmuş. Bir i5 9300H ve 1650 en iyi seçenek olacak gibi. Eğer fiyatları uygun olsaydı R7 3750H ve 1660 TI önerecektim, her ne kadar o işlemci ekran kartına yetmese bile render alıyorken darboğaz gibi bir olay olmadığı için sorun yaratmayacak ve çok iyi bi performans verecekti ama onların bile fiyatı uçuk. Piyasa biraz daha normale döndüğü zaman araştırmak daha mantıklı ayrıca 3 ay sonraya daha sınavın var. Sen laptop'u alana kadar yeni yeni şeyler çıkacak.
Çok teşekkür ederim. Biraz sonra dolarla alakalı bir konu başlığı açacağım o zaman bilgin varsa orda yardımcı olursan çok iyi olur bu işi bugün kesinleştirmek istiyorum.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Hocam "HEPSİORADA" ne oluyor ? qwdxqwe

• Beğen
Reaksiyonlar: LOST

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Laptop fiyatları son 1 ayda fırladı uygun zaman değil aslında.

• Beğen
Reaksiyonlar: LOST
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,400
Üyeler
167,651
Son üye
kitame35
Top Bottom