Unlost pc alınır mı?

Onurrqqw

80+
Reaksiyon skoru
7
baya kötü

Kötü ve çok pahalı 5070 sistem bu kadar etmez

Aşırı pahalı. Donanım arşivi yada pc hocası son videolarındaki sistemlerde 5070 ti lı sistemler var. Nereden baksan 20-30k daha ucuz.

Unlostun 5070ti olan sistemini almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi üstelik 1x16 gb rami var sadece evet sistemleri hep bilindik marka ama o ya da aşşagıdaki linkteki pc arasında kaldım yardımcı olur musunuz bu fiyat aralığın da tavsiyelere de açığım.
İşlemciye Ultra 7 265KF yap fiyat 108k oluyor bütçe çıkarsa bunu tavsiye ederim.
veya bu olabilir amd işlemcili istiyorsan illaki:

İşlemciye Ultra 7 265KF yap fiyat 108k oluyor bütçe çıkarsa bunu tavsiye ederim.
veya bu olabilir amd işlemcili istiyorsan illaki:
bu bu şekilde alınabilir bence

Hangisi diyorsunuz hocam intel olanı söylüyorsunuz herhalde değil mi
hayır amdyi dedim ama intel de alınabilir ama odak oyunsa 9700x 265k'nın önünde ve daha ucuz şu an

Unlostun 5070ti olan sistemini almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi üstelik 1x16 gb rami var sadece evet sistemleri hep bilindik marka ama o ya da aşşagıdaki linkteki pc arasında kaldım yardımcı olur musunuz bu fiyat aralığın da tavsiyelere de açığım.
çok pahalı ya, dün donanım arşivi instadan 72k ya paylaştı aynı sistemi (performans olarak)

hayır amdyi dedim ama intel de alınabilir ama odak oyunsa 9700x 265k'nın önünde ve daha ucuz şu an
Dediğinize katılıyorum arkadaşa da bağlı biraz ben alıp en uzun süre upgrade etmeden kullanmak istiyorum diyorsa intelli olanı alsın. Hem onda 5080de var 4k ultrada her oyunu uzun süre oynar. Ama bir kaç şene kullanıp, daha sonra işlemciyi ve ekran kartını upgrade ederim diyorsa Amdli sistemi alsın bana göre.

Geri