Neler Yeni

Ünlü Game Garaj PSU'ları

ermisrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Merhabalar, bu dönemde artan fiyatlar dolayısıyla insanlar F/P sistemleri tercih ediyor ve bunların başında da Aquaris 5AN geliyor. Bu kasanın içindeki en büyük sıkıntının PSU olduğu söyleniyor. Bu konuda genel olarak kullananlardan yorum bekliyorum ayrıca aşağıda vereceğim linkte +80 sertifikası olduğu onaylıdır. Ayrıca özellikleri de yazıyor donanımlı kişiler yorumlarsa sevinirim

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Aigo markasının PSU'larını kullanıyorlar. Aigo iyidir. Zamanında Mclaren f1'e sponsor olmuştur.

Rammstein

80+ Silver
erhabalar, bu dönemde artan fiyatlar dolayısıyla insanlar F/P sistemleri tercih ediyor ve bunların başında da Aquaris 5AN geliyor. Bu kasanın içindeki en büyük sıkıntının PSU olduğu söyleniyor. Bu konuda genel olarak kullananlardan yorum bekliyorum ayrıca aşağıda vereceğim linkte +80 sertifikası olduğu onaylıdır. Ayrıca özellikleri de yazıyor donanımlı kişiler yorumlarsa sevinirim
Dostum ben kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. İki kere yıldırım çarptı diğer pc iki kere resetlendi aquarius sağlam.

ermisrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de kendi görüşlerine göre bu PSU'yu önermeyenler var sebebini dinlemek isterim. Ayrıca attığım linkteki PDF dosyası da yardımcı olabilir.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
ben memnunum sıkıntı çıkarmadı ki zaten sıkıntı çıkması durumunda ürünün arkasında olan bir firma gamegaraj

ermisrick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aquaris 5AN-X var onda farklı bir PSU var donanımları Aquaris 5AN'a getirirseniz 100 TL bir fark oluşuyor mesela değer mi o farka

mein

80+
80+ sertifikasını almak bildiğim kadarıyla oldukça zor.Bu marka onu alabilmiş ama şahıs olarak tercih edeceğim ve bilgisayarımı emanet edeceğim bir marka olmazdı (şuanlık).

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Aquaris 5AN-X var onda farklı bir PSU var donanımları Aquaris 5AN'a getirirseniz 100 TL bir fark oluşuyor mesela değer mi o farka
Değmez 100 tl ye yemek yersin daha iyi :D
Bende kullanıyorum aquarius 5 an ı psu da sorunsuz 2 kere bende de elektrikler gitti geldi sorunsuz sistemim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,006
Üyeler
168,721
Son üye
hamhaf
Top Bottom