Game Garaj PSU

Arkadaş az aklıselim olsan zaten 12 sayfa tartışmazsın, karşı tarafı dinlemeyip kendi echo chamberini oluşturmuş sayıp döküyorsun sadece. Yeter yani arkadaş
Çok edebiyat yapıyorsun, raporlayıp geçiyorum. İyi forumlar.

Yeni psu'mu kullandıktan sonra güncelleyeceğim hocam durumumu. Hala psu olduğunu düşünüyorum ben sorunun bilgisayardan anlayan tanıdığım herkes bana böyle söyledi.

Yeni PSU'mu kullandıktan sonra güncelleyeceğim hocam durumumu. Hala PSU olduğunu düşünüyorum ben sorunun bilgisayardan anlayan tanıdığım herkes bana böyle söyledi.
Ben anlattım hocam, sistem yük altında gerekli voltajı çektiğinde PSU bunu sağlayamazsa restart atar PC. İnşallah sorununuz çözülür.

Yaşınıda belli etmiş oldun. :)
En azından biraz olgun davranmaya çalışın.
yok arkadaş sana bir yıldır insanlar anlatmaya çalışıyor bir türlü anlamak istemiyorsun gerçekten yazık yani hayatının ileri döneminde bu inatçılıkla çok sorun yaşarsın söyleyim

RX 590' da sorun olduğunu sanmıyorum. Bu kartta sorun olsa 1545 çalışmazdı bir daha. Bende 1435 çalışıyor ama ben tabii caiz ise hayvan gibi undervolt yaptım kart %35 fan hızında sabit en ağır oyunda 33-34 derece ortam sıcaklığında 61-62 derece.

yok arkadaş sana bir yıldır insanlar anlatmaya çalışıyor bir türlü anlamak istemiyorsun gerçekten yazık yani hayatının ileri döneminde bu inatçılıkla çok sorun yaşarsın söyleyim
Uyarın h.o bu arada. :D
İyi forumlar hocam daha benle forumda iletişime geçmezseniz çok memnun olurum.
Post automatically merged:

RX 590' da sorun olduğunu sanmıyorum. Bu kartta sorun olsa 1545 çalışmazdı bir daha.
Bende PSU dan dolayı sorun olmadığını şu şekilde söylüyorum, arkadaşın anlattığına göre oyunlarda felan crash yiyormuş, PSU yetersiz kalırsa yük altında sistem restart atar. Yanlışmıyım ?

Uyarın h.o bu arada. :D
İyi forumlar hocam daha benle forumda iletişime geçmezseniz çok memnun olurum.
güzel kardeşim açıkçası pekte umurumda değil gerçekten kendine bir echo chamber oluşturup etrafı dinlemiyorsun normalde bunun altına yazmayacaktım ama insanların sinirlerini test ediyorsun resmen. Bilerek mi yapıyorsun yoksa gerçekten farkında değil misin bilmiyorum ama insanların sana anlatmakta geçirdiği zamana acıyorum

güzel kardeşim açıkçası pekte umurumda değil gerçekten kendine bir echo chamber oluşturup etrafı dinlemiyorsun normalde bunun altına yazmayacaktım ama insanların sinirlerini test ediyorsun resmen. Bilerek mi yapıyorsun yoksa gerçekten farkında değil misin bilmiyorum ama insanların sana anlatmakta geçirdiği zamana acıyorum
İyi Forumlar.

0 Korumalı psu. 12v kanalı belirsiz :D
Neyini savunacağız? Ben kullanıyorum hala sıkınıtısı yok gibisinden mi ?

0 Korumalı PSU. 12v kanalı belirsiz :D
Neyini savunacağız? Ben kullanıyorum hala sıkınıtısı yok gibisinden mi ?
12V kanalından 480W veriyor bendeki ve memnunum hocam. Lütfen bakın lütfen artık şu konu hakkında biri iyi veya kötü fikirini yazmasın, çünkü gerçekten çok yoruldum artık kim ne derse desin açıkcası çok umrumda felan değil.

Geri