Neler Yeni

Game Garaj PSU

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaş az aklıselim olsan zaten 12 sayfa tartışmazsın, karşı tarafı dinlemeyip kendi echo chamberini oluşturmuş sayıp döküyorsun sadece. Yeter yani arkadaş
Çok edebiyat yapıyorsun, raporlayıp geçiyorum. İyi forumlar.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Eagle321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdim Özkan
Yeni psu'mu kullandıktan sonra güncelleyeceğim hocam durumumu. Hala psu olduğunu düşünüyorum ben sorunun bilgisayardan anlayan tanıdığım herkes bana böyle söyledi.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yeni PSU'mu kullandıktan sonra güncelleyeceğim hocam durumumu. Hala PSU olduğunu düşünüyorum ben sorunun bilgisayardan anlayan tanıdığım herkes bana böyle söyledi.
Ben anlattım hocam, sistem yük altında gerekli voltajı çektiğinde PSU bunu sağlayamazsa restart atar PC. İnşallah sorununuz çözülür.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Yaşınıda belli etmiş oldun. :)
En azından biraz olgun davranmaya çalışın.
yok arkadaş sana bir yıldır insanlar anlatmaya çalışıyor bir türlü anlamak istemiyorsun gerçekten yazık yani hayatının ileri döneminde bu inatçılıkla çok sorun yaşarsın söyleyim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RX 590' da sorun olduğunu sanmıyorum. Bu kartta sorun olsa 1545 çalışmazdı bir daha. Bende 1435 çalışıyor ama ben tabii caiz ise hayvan gibi undervolt yaptım kart %35 fan hızında sabit en ağır oyunda 33-34 derece ortam sıcaklığında 61-62 derece.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
yok arkadaş sana bir yıldır insanlar anlatmaya çalışıyor bir türlü anlamak istemiyorsun gerçekten yazık yani hayatının ileri döneminde bu inatçılıkla çok sorun yaşarsın söyleyim
Uyarın h.o bu arada. :D
İyi forumlar hocam daha benle forumda iletişime geçmezseniz çok memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RX 590' da sorun olduğunu sanmıyorum. Bu kartta sorun olsa 1545 çalışmazdı bir daha.
Bende PSU dan dolayı sorun olmadığını şu şekilde söylüyorum, arkadaşın anlattığına göre oyunlarda felan crash yiyormuş, PSU yetersiz kalırsa yük altında sistem restart atar. Yanlışmıyım ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Uyarın h.o bu arada. :D
İyi forumlar hocam daha benle forumda iletişime geçmezseniz çok memnun olurum.
güzel kardeşim açıkçası pekte umurumda değil gerçekten kendine bir echo chamber oluşturup etrafı dinlemiyorsun normalde bunun altına yazmayacaktım ama insanların sinirlerini test ediyorsun resmen. Bilerek mi yapıyorsun yoksa gerçekten farkında değil misin bilmiyorum ama insanların sana anlatmakta geçirdiği zamana acıyorum

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
güzel kardeşim açıkçası pekte umurumda değil gerçekten kendine bir echo chamber oluşturup etrafı dinlemiyorsun normalde bunun altına yazmayacaktım ama insanların sinirlerini test ediyorsun resmen. Bilerek mi yapıyorsun yoksa gerçekten farkında değil misin bilmiyorum ama insanların sana anlatmakta geçirdiği zamana acıyorum
İyi Forumlar.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
0 Korumalı psu. 12v kanalı belirsiz :D
Neyini savunacağız? Ben kullanıyorum hala sıkınıtısı yok gibisinden mi ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
0 Korumalı PSU. 12v kanalı belirsiz :D
Neyini savunacağız? Ben kullanıyorum hala sıkınıtısı yok gibisinden mi ?
12V kanalından 480W veriyor bendeki ve memnunum hocam. Lütfen bakın lütfen artık şu konu hakkında biri iyi veya kötü fikirini yazmasın, çünkü gerçekten çok yoruldum artık kim ne derse desin açıkcası çok umrumda felan değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,199
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom