Game Garaj PSU

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar bu konuya isteyen istediğini yazsın ben cevap vermeyeceğim anlatmaktan yoruldum.
psu yu kullanıyorum arkadaşlar game garajdan bir sürü pc alan da var şu ana kadar 1 tane bakın 1 tane sorun görmedim pc den şikayetçi olan görmedim. aigo marka psu evet arkadaşlar alınır güvenebilirsiniz ülkemizde olmadıklarından kimsenin herhangi bir bilgisi yok. bu psu işlerinin hiçbir zaman kesin garantisi olamaz frisby psu rampage psu yu sorunsuz bir şekilde evet kullanan da var elinde patlayanda var tabikide böyle bir olay olduktan sonra önermeyin eyvallah sağlam bir psu alın sıkıntısı olmayan fakat bakın çok görüyorum bunu adam game garajdan sistem alacak birileri gelip psu ''çin malı'' yok öyle yok böyle alma diyor adam korkuyor ve gidip psu ya daha fazla para verip atıyorum 1600 af alacaksa 1200 af alıyor gtx 1660S alacaksa 1650S alıyor performans kaybı yaşıyor halbuki psu sorunsuz e anlatamadığım şey ise bu 80+ bronze ibaresini almak için bilende vardır bilmeyende vardır bir testten geçiyor psu sorunsuz ise ibaresini sertifikasını alıyor şimdi bana demeyin rampage inde bu ibaresi var fakat patlıyor o oluyor bu oluyor arkadaşlar dediğim gibi bu iş birazda şanstır demekki psu ları sorunsuz fakat sorun yaşayan olmuş büyük bir olay hemde patlamış olabilir fsp psu da patlayabilir sen kahinmisin kesinlikle patlamaz diyorsun ? yani kısaca durumu toparlayayım psu su güvenilirdir bizzat kullanıyorum game garajı bildiğiniz üzere exa bilgisayarın alt firması exanında ne kadar güvenilir olduğunu bilirsiniz söyleyeceklerim bu kadar isteyen istediğini yazsın.

Dostum kalitesiz malın sorun çıkarma ihtimali fazla sana sadece içerisinde kullanılan bileşenlerin kalitesiz olduğunu söyledik bunun ülkede bilinmeyle ilgili bir durumu yok sende açıp araştırabilirsin içerisinde kullanılan bileşenleri

Öncelikle ben Aigo'ya kötü demedim, ne idüğü belirsiz dedim. Yani iyi de olabilir, kötü de. Bilmiyoruz. Aigo dediğim markayı bizzat kendim araştırdım. Forumda orada burada söven insanlara bakıp söylemedim. Hatta bu da sitesi, açılmıyor bile: http://www.aigo.com Gamegaraj bu PSU'yu Aigo'ya ürettirmiş üretmesine ama OVP, OCP, OPT gibi hangi korumalar var belirtmemiş, 12W kanalından kaç amper veriyor belirtmemiş, kapasitörler nasıl, kaç tane güç çıkışı var belirtmemiş. Sitesine "Karşim 80+ gamegaraj PSU bronz ayıkss" yazıp geçmiş. Bu o PSU'yu kötü değil, ne idüğü belirsiz yapar. Milletin bok attığı Everest'in sitesine girin, onun bile PSU'su hakkında iki parça bilgi bulursunuz. Bunun hiçbir şey yok. Ha bu arada, Gamegaraj çıkalı 3 ay oldu. 3 aylık PSU'da bir sorun çıkmaması onu güvenilir yapmaz. Dediğimin de arkasındayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,506
Üyeler
189,280
Son üye
ramonsuz
Geri