Çözüldü✓ Düşük Psu Fps düşürür mü

Reaksiyon skoru
9
İyi günler
ryzen 5 3600
sapphire nitro+ rx6700xt
b550 anakart
32Gb ram max mhz
500W psu(markayı bilmiyorum ve + sı yok) (yetmediğinin farkındayım fakat fps yi düşüren bu mu merak ettim.)
bileşenlerine sahibim, darboğaz olduğunun farkındayım ama youtube ve farklı yerlerde baktığım kadarıyla çok fazla fps farkı var, ben ultrada 90 alırken youtube de aynı özelliklere sahip bir videoda ultrada 130 fps alıyor(psu hariç tüm bileşenler aynı)
Psu yu değiştirmeyi düşünüyorum ama emin olmak istedim.

İyi günler
ryzen 5 3600
sapphire nitro+ rx6700xt
b550 anakart
32Gb ram max mhz
500W psu(markayı bilmiyorum ve + sı yok) (yetmediğinin farkındayım fakat fps yi düşüren bu mu merak ettim.)
bileşenlerine sahibim, darboğaz olduğunun farkındayım ama youtube ve farklı yerlerde baktığım kadarıyla çok fazla fps farkı var, ben ultrada 90 alırken youtube de aynı özelliklere sahip bir videoda ultrada 130 fps alıyor(psu hariç tüm bileşenler aynı)
Psu yu değiştirmeyi düşünüyorum ama emin olmak istedim.
parçalar gerektiği kadar gücü çekmiyor bu yüzden tam verim alamama sebebin bundan kaynaklıdır muhtemelen ve ne olduğu belli olmayan PSU parçalara da zarar verebilir yanadabilir bu yüzden bir an önce düzgün bir PSU al

Oyunda işlemci ve ekran kartı kaç w çekiyor bak hocam. R5 5600 geçebilirsen daha iyi olur bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri