Neler Yeni

Game Garaj PSU

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Linç attıklarını sanıyorlar PSU da herhangi bir sorun yok alınacak sorun çıkartmayacak bir PSU hayatında görmemiş ve bana kaynak kaynak diye soran adamlar nasıl oluyorsa içindeki kapasitörlerin kalitesine kadar biliyorlar garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklınca eğlendiğini felan sanıyorsun sanırım, sanal alemde eline klavye alan delikanlı olmuş. Neyse iyi forumlar bence işine bak.

Bilader böyle bir konu açıyorsun sonra bize laf ediyorsun elinde hiç bir kanıtın yok o PSU tanınmadığı sürece alınmaz! Bunu aklına sok lütfen.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bilader böyle bir konu açıyorsun sonra bize laf ediyorsun elinde hiç bir kanıtın yok o PSU tanınmadığı sürece alınmaz! Bunu aklına sok lütfen.
Engelledim, size de tavsiye ederim.

Hakaret içeren mesaj:
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: 15 dakika önce
.

Son düzenleme:

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Yine konuyu değiştirdi, en son kanıt gösterecekti, şimdi de klavye delikanlısı ilan edildim.
Kanıt bekliyorum.

demesi gereken benim burada, olmayan kanıt bekliyorum.
Valla o değil ben şöyle 150 frisby C4 ay PSU alayım da keyfime bakayım bre 80+ var kardeşim nesini anlamıyorsun 80+ çakması olur mu (!)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Zaten sıkıntı kimsenin bir kanıtı olmayışı. Gidip 5k verdiğim sisteme sitesinde bile olmayan bir PSU' ya emanet etmem çünkü hakkında bilgi bile yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Engelleyip engellememen umrumda değilde, Hakaret yakışmamış gibi :D :LOL: 🤦‍♂️

Valla hem game garaj korumalarının olduğunu söylüyor hemde aliexpresste var, 80+ Bronze sertifikasıda gerçek :D sorun yaşayan ne türkiyede ne başka ülkede bulamadım. Herkes istediğini almakta özgür, benim tek derdim zorum PSU alınmaz diyerek game garajdan vazgeçirmeniz insanları. Yapmayın, PSU da herhangi bir sorun görmemiş insanlarsınız, adamın çok parası olsa zaten gider herşeyi en iyisinden alır, bu PSU ne kötü ne iyi (kalite bakımından) ortalama fakat, gayet güvenilir bir PSU.
Game garajdaki Ballistix rami birazdan kaç Mhz yapıcam bak .D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Bence psu konusunda biseyler çıkmalı.

Eagle321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdim Özkan
Merhabalar ben game garajdan 3-4 ay önce bir bilgisayar aldım ve aldığım ilk günden itibaren ekran kartımla ilgili sorunlar yaşadım. Rx 590 ekran kartları normalde 550w bir psu istiyor bana kasamda gönderilen psu'da GP550w marka bir psu. Ekran kartını msi afterburner uygulamasında default ayarlarla çalıştırdığımda neredeyse tüm oyunlar ana menüde veya oyuna girerken hemen crash veriyordu. Ekran kartının düzgün çalışabilmesi için Msi afterburnerdan Power Limit'i -%50 ye indirdim. Core clock hızı normalde 1545 mhz iken ben bu hızı 1445 mhz'ye indirmek zorunda kaldım. Uzun süre bu şekilde sorun yaşamadan kullandım ekran kartını. Bence sorun tamamiyle psu'da. Neden diye soracaksınız. Dün ryzen5 3500X cpu'mun overclock özelliğini bios üzerinden kapattım. Cpu'm 3.6 hızında çalışırken ekran kartının hızını tekrar 1545 mhz ye çektim ve bu sefer normalde ana menüden crash yediğim oyunlar uzun süre sorunsuz çalıştı (20 dakika içinde tekrar crash yedim tabii ki). Bilgisayarlardan fazla anlamıyorum ama basit bir mantık kullandığımda cpu overclock yaparsam daha fazla güç çeker overclock kapattıktan sonra ekran kartı normal hızında daha uzun bir süre çalışabiliyorsa psu'nun yeterli olmadığı veya kalitesiz olduğu anlamına gelir diye düşünüyorum. Tabi başka sorunlarda yaşadım bu bilgisayarla Neden böyle yapıyor bilmiyorum ama bazen motherboard üzerinde pek çok usb ethernet kablosu falan takılıyken bilgisayar normal bir şekilde açılmıyor , monitöre hiçbir şekilde video gelmiyordu. Motherboard üzerinden kabloları çıkardığımda sorunsuz bir şekilde bilgisayarın açılması da psu'da bir sıkıntı olduğunu göstermez mi ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Merhabalar ben game garajdan 3-4 ay önce bir bilgisayar aldım ve aldığım ilk günden itibaren ekran kartımla ilgili sorunlar yaşadım. Rx 590 ekran kartları normalde 550w bir PSU istiyor bana kasamda gönderilen PSU'da GP550w marka bir PSU. Ekran kartını msi afterburner uygulamasında default ayarlarla çalıştırdığımda neredeyse tüm oyunlar ana menüde veya oyuna girerken hemen crash veriyordu. Ekran kartının düzgün çalışabilmesi için Msi afterburnerdan Power Limit'i -%50 ye indirdim. Core clock hızı normalde 1545 mhz iken ben bu hızı 1445 mhz'ye indirmek zorunda kaldım. Uzun süre bu şekilde sorun yaşamadan kullandım ekran kartını. Bence sorun tamamiyle PSU'da. Neden diye soracaksınız. Dün ryzen5 3500X cpu'mun overclock özelliğini bios üzerinden kapattım. Cpu'm 3.6 hızında çalışırken ekran kartının hızını tekrar 1545 mhz ye çektim ve bu sefer normalde ana menüden crash yediğim oyunlar uzun süre sorunsuz çalıştı (20 dakika içinde tekrar crash yedim tabii ki). Bilgisayarlardan fazla anlamıyorum ama basit bir mantık kullandığımda cpu overclock yaparsam daha fazla güç çeker overclock kapattıktan sonra ekran kartı normal hızında daha uzun bir süre çalışabiliyorsa PSU'nun yeterli olmadığı veya kalitesiz olduğu anlamına gelir diye düşünüyorum. Tabi başka sorunlarda yaşadım bu bilgisayarla Neden böyle yapıyor bilmiyorum ama bazen motherboard üzerinde pek çok usb ethernet kablosu falan takılıyken bilgisayar normal bir şekilde açılmıyor , monitöre hiçbir şekilde video gelmiyordu. Motherboard üzerinden kabloları çıkardığımda sorunsuz bir şekilde bilgisayarın açılması da PSU'da bir sıkıntı olduğunu göstermez mi ?
550W PSU ama 12v kanalından 400 küsür veriyor. PSU' ya bakın 12v' ın altında kaç amper yazıyor çarpın. 12v' ın altında 20 yazıyorsa 12x20 gibi. Çıkan sonuç W değeri.

Top Bottom