Mechanist
80+ Silver
Dahası
Valla bugüne kadar alan arkadaşlardan herhangi bir sorun yaşayana rastlamadım.Arkadaşlar kusura bakmayın biraz rahatsız edeceğim,
@HABAR @Rambo_87
Bu arkadaşlarla uzun süredir bu PSU hakkında (game garajın) tartışma halindeyiz konu farklı yerlere uzadı bakın ben düşüncelerimi ve söyleceklerimi açık açık söyleyeyim, bu PSU ülkede bilinmiyor doğrumu, yabancı ülkelerde bir kaç video kutu açılımı vs videolar var ve ben yabancı forumlara girdim bikaç tane forumu türkçeye çevirip cevaplara baktım genel olarak bu PSU nun yabancı ülkede de sorununun olmadığını güvenilir marka olduğunu fakat (haklı olarak) daha kaliteli bir PSU ya yönelmelerini öneriyorlar nedeni ise bileceğiniz üzere orada fiyatlar gerçekten çok uygun. Bu PSU ülkemizde dediğim gibi bilinmediğinden ve araştırma gereği duyulmadığından çin malı diyen bile var ki onu ayrı tutuyorum onla konuşmaya bile gerek yok, PSU ya ön yargı var, game garajdan sistem alıp memnun olmayan ben görmedim sorun yaşayan 1 tane kişi gördüm oda destekle konuşup sorununu çözdü. Bende 2 kere elektrik gitti geldi ve sistem sorunsuz bakın eğer bu PSU gerçekten kalitesiz yalandan bir bronze 80+ ibaresi olsaydı sistem fişi büyük ihtimalle çekerdi 1 de çekmese 2 de çekerdi parçalar RAM e kadar yanabilirdi. ben PSU nun aşırı kaliteli kesinlikle titanium PSU yerine bu alınır demiyorum fakat, alınmaz güvenilmez diye de bir şey yok. Sizin düşünceleriniz nelerdir benim bu dediklerimi haklı buluyorsanız haklısın deyip geçebilirsiniz sizide yormak istemem fakat bulmuyorsanız haklı yalnış dediğim şeyleri yazın.