Neler Yeni

Game Garaj PSU??

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Hayır.

Ben burada ne Palit'ten ne de INNO3D'den bahsettim, ki o markalara bakışımı forumda yaptığım sistem önerilerine bakanlar biliyordur.
Her neyse, dediğim gibi siz "virisbiy" alın.
anlaşılan siz marka bağılmısısınız ben size daha da anlatamam ben kullanıcı olarak memnunum alanlara öneririm

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Game garajdan sistem alınır mı PSU yu çöp ve çin malı olan edenler var?
kimse çöp çin malı demedi, ben buna ihtimal veriyorum sadece. Olabilir mi, olabilir. Olmayabilir de.
Ne durumda olduğunu bilmediğim bir şeyi alamamak en mantıklısı.
Tekrardan size şu güç kaynağını önerebilirim.
https://www.hepsiburada.com/gametec...e-power-supply-PC-guc-kaynagi-pm-HB00000QBLYK
Işıkları falan da varmış hem.
Bir de sertifikalıymış biliyor musunuz, sertifikalı olunca patlamıyor.

anlaşılan siz marka bağılmısısınız ben size daha da anlatamam ben kullanıcı olarak memnunum alanlara öneririm
İki haftalık veya bir-iki aylık kullanımda mı memnunsunuz, konunun açılmasını fırsat bilip yazmışsınız tekrardan.

Ben burada ne Palit'ten ne de INNO3D'den bahsettim, ki o markalara bakışımı forumda yaptığım sistem önerilerine bakanlar biliyordur.
Sistem önerilerimde bu markaların ürünlerini kullanıyorum. Neden? Çünkü internette sağlam incelemeler var ve performanslarını bilmemize olanak sağlıyor. aigo PSU ile ilgili bir tane bile inceleme yok internette.
Marka bağımlısıymış, haha.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
kimse çöp çin malı demedi, ben buna ihtimal veriyorum sadece. Olabilir mi, olabilir. Olmayabilir de.
Ne durumda olduğunu bilmediğim bir şeyi alamamak en mantıklısı.
Tekrardan size şu güç kaynağını önerebilirim.
https://www.hepsiburada.com/gametec...e-power-supply-PC-guc-kaynagi-pm-HB00000QBLYK
Işıkları falan da varmış hem.
Bir de sertifikalıymış biliyor musunuz, sertifikalı olunca patlamıyor.

İki haftalık veya bir-iki aylık kullanımda mı memnunsunuz, konunun açılmasını fırsat bilip yazmışsınız tekrardan.

Sistem önerilerimde bu markaların ürünlerini kullanıyorum. Neden? Çünkü internette sağlam incelemeler var ve performanslarını bilmemize olanak sağlıyor. aigo PSU ile ilgili bir tane bile inceleme yok internette.
Marka bağımlısıymış, haha.
inno3d kaliteli marka sadece tr pazarında adı pek duyulmadı son dönemlerde tekrar duyuldu
son olarak https://pl.wikipedia.org/wiki/Aigo aigo çinde adı bilinen marka ben memnunum yüksek akım koruması da iyi gibi olmasaydı şu an sistem çöp olmuştu alan alsın zaten gamegarajdan alıyorlar parça sıkıntısı olursa değiştiriyorlar ki güzel bana göre bu da son yazım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sen hazır sistem almayı "kendine" hakaret sayarsın sen, sen. Anla şunu artık herkes PC toplamayi montajlamayi bilmediğinden hazır sisteme yöneliyor. Bana hazır sistem öner 4k ya yazdığım parçalarla 40 50 TL lafını kimse yapmaz ama üstüne 1tl oynamayacak.
@Mehmet Yılmaz ın attığın konusundaki cevaplarını çok güzel buldum, bilen biri konuşsa keşke bu forumda reis senin görüşlerin neler bir anlatırmısın Game garajdan sistem alınır mı PSU yu çöp ve çin malı olan edenler var?
Dostum adam PSU çöp demedi, gerekli bilginin olmadığı incelemesinin dahi olmadığı ve müşteri hizmetlerine sorduğunda bir tane bile akım koruma özelliğini söylemediğini mszeyrek'in de konusunu atarak belirtti. Sen adama bana laf atıyor dedin önceki mesajda şimdi PSU çöp dedi diyorsun. Adam PSU'nun belirsiz olduğunu söylüyor o kadar. Sana bu bilgiler bizden habersiz vahiy yolu ile mi geliyor?

FreakyXd

80+ Silver
BX500 Mangal yapılır agam kötülemiyorum yanlış anlamayın tartışma yapmıyorum baya sorun yaşayan var herhalde şans. @HABAR
1592914090610.png

yigitemre04

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yiğit Emre İşbilir

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
BX500 Mangal yapılır agam kötülemiyorum yanlış anlamayın tartışma yapmıyorum baya sorun yaşayan var herhalde şans. @HABAR
Alıntıyı görüntüle
Bayağı yok, azınlık bu sıkıntıyı yaşıyor ve haliyle memnun olan yoluna bakarken memnun olmayan 10 kişi konu açıyor herkes böyle sanıyor. BX500 sıcaklık ve hız sorununa sahip değil, denk gelenler tek tük şanssız kişiler. BX500'ün sorunu sağlığı, gereksiz hızlı düşüyor.

FreakyXd

80+ Silver
Bayağı yok, azınlık bu sıkıntıyı yaşıyor ve haliyle memnun olan yoluna bakarken memnun olmayan 10 kişi konu açıyor herkes böyle sanıyor. BX500 sıcaklık ve hız sorununa sahip değil, denk gelenler tek tük şanssız kişiler. BX500'ün sorunu sağlığı, gereksiz hızlı düşüyor.
herhalde şans. bu

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Dostum adam PSU çöp demedi, gerekli bilginin olmadığı incelemesinin dahi olmadığı ve müşteri hizmetlerine sorduğunda bir tane bile akım koruma özelliğini söylemediğini mszeyrek'in de konusunu atarak belirtti. Sen adama bana laf atıyor dedin önceki mesajda şimdi PSU çöp dedi diyorsun. Adam PSU'nun belirsiz olduğunu söylüyor o kadar. Sana bu bilgiler bizden habersiz vahiy yolu ile mi geliyor?
Yüksek akım düşük gerilim koruması varmış sadece sertifika almamışlar
IMG_20200626_131004.jpg

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Boş verin hocam anlamayacak seritfika sayesinde elektrik kesintisinden korunduğunu zanneden biriyle muhatap oluyoruz :D

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
"Üreticinin belirttiği" yazıyor, üretici(aigo) ne belirtmiş ki?

Top Bottom