Neler Yeni

Game Garaj PSU??

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Aga bende bunu diyorum adam hala bana laf sokma derdinde bak benim demeye çalıştığım şey bu PSU frisby rampage gibi bir şey olsa tabii ki aldırmam kimseye önermem salakmıyım da kendim alayım fakat baktığıma araştırdığıma göre evet iyi değil hatta rahatlayacaksanız kalitesiz kötü bir PSU allah yapımcısının belasını versin tövbe tövbe neyse ama bir sorunu yok ve vaatleri bana güvenilir ortalama ne iyi ne kötü bir PSU olduğunu gösterdi e ben mesela ekran kartımı 1660S alacak bütçe varken bu PSU olduğundan aynı fiyata neden 1650S li tanındık bir PSU lu sistem alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bak içindeki çipler aynı performansların kartların hepsinin aynı amd kart alıyorsan evet iyice araştırıp al çünkü adamların hangi modelinde hangi sorun var vardı, belli olmuyor. Ama nvidia alıyorsan ne yapacağını ben söyliyim;
Google<En uygun fiyatlı 1650S.

Bu arada sistemini ne kadara aldın çok merak ettimde?
Valla ben bilinen bir PSU'ya daha fazla para veririm ama her elektrik gittiğinde "acaba bir şey oldu mu ?" diye sıkıntı yapmamayı tercih ederim.konuyu uzatmak istemiyorum cidden.

Son düzenleme:

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Valla ben bilinen bir PSU'ya daha fazla para veririm ama her elektrik gittiğinde "acaba bir şey oldu mu ?" diye sıkıntı yapmamayı tercih ederim.konuyu uzatmak istemiyorum cidden.
Sen verirsin, başkası veremez.
Olay tamamen verdiğin paraya pc den en iyi performansı almakta.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bir de iki yıl sonra sistemin çöp olup aynı parayı tekrardan verebilecek durumda olup olamamanın çetrefilli durumu.
Sizi hayali forum girdinizle baş başa bırakıyorum.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Adam sana laf sokma derdinde değil sen çok uzattın; önünde somut bir kanıt yok, elde tutulacak bir veri yok, doğru dürüst inceleme yok. Hocam benim elektrikler gitti sistem hâlâ taş gibi bir şey olmadı PSU sağlam demek bunu kanıtlamıyor. AliExpress'de ne olduğu belli olmayan yorumlar da bunu kanıtlamıyor. AIGO bilinen bir marka falan da değil, uzun yıllar kullanırsın umarım.
Hocam cidden nokta atışı yaptınız.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bir de iki yıl sonra sistemin çöp olup aynı parayı tekrardan verebilecek durumda olup olamamanın çetrefilli durumu.
Sizi hayali forum girdinizle baş başa bırakıyorum.
Ben yineden inşallah olmaz diyeyim gerisi sisteme kalsın kapatalım da psu konusunu 3 kere yazdığım 4k ya sistemi toplamanızı bekliyorum brom :)

Hocam cidden nokta atışı yaptınız.
Kardeşim sistemini ne kadara aldın? merak ettimde ??

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yurtdışında bilinen bir marka mı? :D :D :D
Yani bu psu nun canlı olduğunu ve tr de satışının olmadığını ve bu zamana kadar yabancı ülkelerde sorun yaşayan olmadığını fln düşünürsek..

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bende kullanıyorum aynı psuyu,2-2.5 hafta oluyor hiçbir sorun yaşamadım arkadaşın dediği gibi elektrik gitmesine rağmen.Yeni olan herşeye karşıysan 0 arabada, 0 telefonda alma sonuç olarak yeni.Bende demiyorum şu şu psudan daha iyi diye ama psuya kötüde diyemezsin.
Konuyu yanlış yerlere çekiyorsun, 0 başka bir şey kendini kanıtlamak başka bir şey. Bu arada PSU kötü değil katılıyorum.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
PSU konusunu 3 kere yazdığım 4k ya sistemi toplamanızı bekliyorum brom :)
Ben bu sistemi farklı yerlerden toplayabileceğimi söyledim, ayrıca sizin attığınız sistemdeki güç kaynağının verimlilik sertifikası var mı? Onu da söylerseniz güzel olur.

Hayali forum girdisini bekliyorum.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Ben yineden inşallah olmaz diyeyim gerisi sisteme kalsın kapatalım da PSU konusunu 3 kere yazdığım 4k ya sistemi toplamanızı bekliyorum brom :)

Kardeşim sistemini ne kadara aldın? merak ettimde ??
4.3k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,336
Üyeler
168,434
Son üye
kerem4416
Top Bottom