Game Garaj PSU??

GameGaraj uygun satıyor eyvallah tamam. Neden ucuz satıyor MSI,Asus,Gigabyte yerine Palit Inno3d gibi markalar falan filan da sadece bu değil. Uygun satmak için nerden kıssak kardır şeklinde hareket edip Çinden en ucuz PSU'ları getirtip logo basıp satıyorlar bana göre.
Dediğin markaların ne farkı var ben sana söyleyeyim kanka MSI ASUS türkiyede tanınan ışıklı mışıklı güvenilir olan markalar sağlam kaliteli markalar evet lafım asla yok. inno3d palit nasıl markalar? İsmi türkiyede çok bilinmeyen (bilen adamda çok fakat teknolojiyle alakası olmayan bilemez) daha sade görünüşe sahip ışıklı mışıklı olmayan markalar e arada 200 300 tl fazla verince msı a 10 fps fazla mı alacaksın? hayır içindeki çip aynı aradaki fark soğutma e tmm nvidia kartlar ısınmıyorki ısı değerleri her modelin gayet iyi şahsen asla aradaki farkı verip msı asus felan almam aldırtmam kimse de emin ol aldırtmaz. Hatta o msı asus moruq yaa dediğin markalardan msı ın armor serilerindeki ısı sorunu redcolor da bile yok şaşırtıcı ya neden olamaz :D

Yeni olan bir şeye neden güveneyim? Kaliteli, kendini kanıtlamış markalar varken neden ne olduğu belli olmayan bir PSU alayım?

Peki bir'de şöyle bak olaya cebinde 100 TL'var bütçen buna yetiyor.
Daha kaliteli bir PSU almak istiyorsun ama bütçen yetmiyor.

Birde çoğu marka'nın PSU'su aynı fabrikadan çıkıyor. Yani o fabrika en ufak hatasında bütün markalar imajı patlayacak.. Şanş işi.

12v kanalından 480w veriyor. Tamamdır 1 sene sonra konuşalım herhangi ufacık bir sorunda adam gibi konu açacağım merak etmeyin.
Ben ona laf etmedim zaten biliyorum bunu, zaten ben AIGO'yu kötüleyip almayın demiyorum. İyi de değil kötü de değil ortalama bir PSU. Benim lafım dediğim gibi Rampage, Frisby gibi markalara. 500w yazıyor 12v kanaldan 400w zor veriyor. Kapasitörleri dandik, iç aksamı dandik, korumaları dandik, kağıt üzerinde +80 o bile belli değil uzun vadede üzülen çok.

PSU'nun modeli aigo GP-550. İnternette ne bir tear down var ne de bir şey.

Yorum falan yok, yıldızlamışlar sadece. Ayrıca yaptığınız alışverişin yorumlarını uzun kullanım sonrası mı yapıyorsunuz veya o kargoyu teslim alan insanlar nasıl yapıyorlar, bunların hiçbiri bilinmiyor.
Aynı sistem dışarıdan da aynı fiyata alınabileceğine göre, .
.
1593123100562.webp

aigo yurt dışında bilinen bir marka
Hayır.

Dediğin markaların ne farkı var ben sana söyleyeyim kanka MSI ASUS türkiyede tanınan ışıklı mışıklı güvenilir olan markalar sağlam kaliteli markalar evet lafım asla yok. inno3d palit nasıl markalar? İsmi türkiyede çok bilinmeyen (bilen adamda çok fakat teknolojiyle alakası olmayan bilemez) daha sade görünüşe sahip ışıklı mışıklı olmayan markalar e arada 200 300 TL fazla verince msı a 10 fps fazla mı alacaksın? hayır içindeki çip aynı aradaki fark soğutma e tmm nvidia kartlar ısınmıyorki ısı değerleri her modelin gayet iyi şahsen asla aradaki farkı verip msı asus felan almam aldırtmam kimse de emin ol aldırtmaz. Hatta o msı asus moruq yaa dediğin markalardan msı ın armor serilerindeki ısı sorunu redcolor da bile yok şaşırtıcı ya neden olamaz :D
Ben burada ne Palit'ten ne de INNO3D'den bahsettim, ki o markalara bakışımı forumda yaptığım sistem önerilerine bakanlar biliyordur.
Her neyse, dediğim gibi siz "virisbiy" alın.

Ben ona laf etmedim zaten biliyorum bunu, zaten ben AIGO'yu kötüleyip almayın demiyorum. İyi de değil kötü de değil ortalama bir PSU. Benim lafım dediğim gibi Rampage, Frisby gibi markalara. 500w yazıyor 12v kanaldan 400w zor veriyor. Kapasitörleri dandik, iç aksamı dandik, korumaları dandik, kağıt üzerinde +80 o bile belli değil uzun vadede üzülen çok.
Önemli olan rail.

Psu en az 2x 12 volt dc rail olmali.

Ideal 4 rail

Dediğin markaların ne farkı var ben sana söyleyeyim kanka MSI ASUS türkiyede tanınan ışıklı mışıklı güvenilir olan markalar sağlam kaliteli markalar evet lafım asla yok. inno3d palit nasıl markalar? İsmi türkiyede çok bilinmeyen (bilen adamda çok fakat teknolojiyle alakası olmayan bilemez) daha sade görünüşe sahip ışıklı mışıklı olmayan markalar e arada 200 300 TL fazla verince msı a 10 fps fazla mı alacaksın? hayır içindeki çip aynı aradaki fark soğutma e tmm nvidia kartlar ısınmıyorki ısı değerleri her modelin gayet iyi şahsen asla aradaki farkı verip msı asus felan almam aldırtmam kimse de emin ol aldırtmaz. Hatta o msı asus moruq yaa dediğin markalardan msı ın armor serilerindeki ısı sorunu redcolor da bile yok şaşırtıcı ya neden olamaz :D
Ben burda palit ve inno'ya laf atmıyorum ki GameGaraj'ın fiyattan kısmak için PSU dahil çoğu şeyin fiyatından kıstığından bahsediyorum.

Aga bende bunu diyorum adam hala bana laf sokma derdinde bak benim demeye çalıştığım şey bu psu frisby rampage gibi bir şey olsa tabii ki aldırmam kimseye önermem salakmıyım da kendim alayım fakat baktığıma araştırdığıma göre evet iyi değil hatta rahatlayacaksanız kalitesiz kötü bir psu allah yapımcısının belasını versin tövbe tövbe neyse ama bir sorunu yok ve vaatleri bana güvenilir ortalama ne iyi ne kötü bir psu olduğunu gösterdi e ben mesela ekran kartımı 1660S alacak bütçe varken bu psu olduğundan aynı fiyata neden 1650S li tanındık bir psu lu sistem alayım?
Post automatically merged:

Ben burda palit ve inno'ya laf atmıyorum ki GameGaraj'ın fiyattan kısmak için PSU dahil çoğu şeyin fiyatından kıstığından bahsediyorum.
Dostum bak içindeki çipler aynı performansların kartların hepsinin aynı amd kart alıyorsan evet iyice araştırıp al çünkü adamların hangi modelinde hangi sorun var vardı, belli olmuyor. Ama nvidia alıyorsan ne yapacağını ben söyliyim;
Google<En uygun fiyatlı 1650S.
Post automatically merged:

Bu arada sistemini ne kadara aldın çok merak ettimde?

Aga bende bunu diyorum adam hala bana laf sokma derdinde bak benim demeye çalıştığım şey bu PSU frisby rampage gibi bir şey olsa tabii ki aldırmam kimseye önermem salakmıyım da kendim alayım fakat baktığıma araştırdığıma göre evet iyi değil hatta rahatlayacaksanız kalitesiz kötü bir PSU allah yapımcısının belasını versin tövbe tövbe neyse ama bir sorunu yok ve vaatleri bana güvenilir ortalama ne iyi ne kötü bir PSU olduğunu gösterdi e ben mesela ekran kartımı 1660S alacak bütçe varken bu PSU olduğundan aynı fiyata neden 1650S li tanındık bir PSU lu sistem alayım?
Adam sana laf sokma derdinde değil sen çok uzattın; önünde somut bir kanıt yok, elde tutulacak bir veri yok, doğru dürüst inceleme yok. Hocam benim elektrikler gitti sistem hâlâ taş gibi bir şey olmadı PSU sağlam demek bunu kanıtlamıyor. AliExpress'de ne olduğu belli olmayan yorumlar da bunu kanıtlamıyor. AIGO bilinen bir marka falan da değil, uzun yıllar kullanırsın umarım.

Adam sana laf sokma derdinde değil sen çok uzattın; önünde somut bir kanıt yok, elde tutulacak bir veri yok, doğru dürüst inceleme yok. Hocam benim elektrikler gitti sistem hâlâ taş gibi bir şey olmadı PSU sağlam demek bunu kanıtlamıyor. AliExpress'de ne olduğu belli olmayan yorumlar da bunu kanıtlamıyor. AIGO bilinen bir marka falan da değil, uzun yıllar kullanırsın umarım.
Elifi elifine katılıyorum.

Peki hocam game garajdan sistem alan herkesin psu c4 tamam tamam bunun üstüne bir şey deme istemiyorum c4 diyelim geçelim inşallah patlar veya sistemi yakarsa bize bişey olmaz bari. neyse
sonda dediğim şeylere bir cevap verirmisin peki sen bu arkadaşlara ben dedimki
4K bütçe var max 40 50 tl geçsin
1600 af
B450M-H AM4
1650 super
480GB ssd
550W 80+bronze bir psu
Birde Mesh toz filtreli hava sirkülasyonu iyi bir kasa.
yaparmısınız hazır sistem olacak tek tek bende toplardım sistem alan herkes toplardı fakat alan kişiler zaten keyfine hazır sistem almıyor.
@HABAR @Rambo_87 Beyler sizden de hala bekliyorum psu c4 zaten kapatın psu konusunu artık sistemi toplayıp link atmanızı bekliyorum (hazır sistem)

Tamam, bahsedilen forum girdisinin hayali olduğu ortaya çıkmış oldu.
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,228
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri