Up/Down izinli VDS önerebilir misiniz?

Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi forumlar. Sorunsuz up/down yapabileceğim bir VDS/Dedicated arıyorum. Aşağıda listelediğim şartları taşıyorsa benim için yeterli.

Tercih ettiğim özellikler:
Konsol - VNC bağlantısına sahip olan.
Port: 1 Gbps
Trafik: Aylık 1TB Yeterli (Gerçekten düzgün hesaplanması gerekiyor. Çünkü önceden satın aldığım hizmette bazen kontrol ettiğimde fazlasıyla kullanılmış olarak gösteriyordu ve bu çok sinir bozucu bir durum)
RAM: En az 16 GB
Depolama: En az 200 GB NVME SSD veya sadece SSD
İşletim Sistemi: Server 2019 / Server 2022 / Win 10 / Win11
İşlemci: 8 çekirdekli performansa yönelik bir işlemci. (Kesinlikle işlemci GHZ kısıtlaması olmamalı)
Kontrol Paneli: Sunucuyu rahatça kapatıp açabileceğim, gerekirse format atabileceğim, yeniden farklı bir sistem kurabileceğim bir paneli olması gerekli.
Destek: Olası bir problemde 2-3 saat içinde geri dönüş ve çözüm sağlayan, sunucu durduk yere yavaşladığında(benden kaynaklı değil) biz saldırıya uğradık o yüzden sizin sunucu yavaşladı demeyecek kadar koruması olan ve çözüm odaklı bir teknik desteğin olması.
Konum: Almanya, Fransa, Amerika, İngiltere fark etmez yeterki up/down hızları yüksek ve izinli olsun ve de sorun çıkartmasın yeterli. TR lokasyon kesinlikle istemiyorum.

Eğer test etme imkanım olursa ve istediğim gibiyse en az 3 aylık satın almayı planlıyorum. Ayrıca indirimli olursa harika olur.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Fiyat sıkıntınız yok gibi duruyor fiyat yazmamışsınız ovhden kendinize özel hatlı dedicadet sunucu alabilirsiniz yada ortak hatlı paketler mevcut ama onlarda 1 hattı ortak kullandığınızdan tam olarak 1gbps alamazsınız ama fiyatı daha uygundur

Fiyat sıkıntınız yok gibi duruyor fiyat yazmamışsınız ovhden kendinize özel hatlı dedicadet sunucu alabilirsiniz yada ortak hatlı paketler mevcut ama onlarda 1 hattı ortak kullandığınızdan tam olarak 1gbps alamazsınız ama fiyatı daha uygundur
Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim ama OVH'de istediğim donanıma çok para ödemiş oluyorum. %50 fiyatına satan bir sürü site var ama depolama veya işlemci kısıtlaması oluyor. OVH'de aylık 3K'ya yakın para ödemem lazım, onun yerine sistem alayım 3K öderim daha iyi.
Aylık maksimum 1750₺'ye kadar alabilirim.

Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim ama OVH'de istediğim donanıma çok para ödemiş oluyorum. %50 fiyatına satan bir sürü site var ama depolama veya işlemci kısıtlaması oluyor. OVH'de aylık 3K'ya yakın para ödemem lazım, onun yerine sistem alayım 3K öderim daha iyi.
Aylık maksimum 1750₺'ye kadar alabilirim.
sürekli olarak ne kadar up/down yapacaksın ortalama

Geri