Uplay Origin Takıntısı ?

revajr

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar sizin sırf steam de başarımları gözükmüyor diye ubisoftun oyunlarını uplay den ea in oyunlarını originden alma gibi bir takıntınız var mı yoksa steam den mi alıyorsunuz ?

Başarım umurumda olmadığı için Steam'den alıyorum.

Arkadaşlar sizin sırf steam de başarımları gözükmüyor diye ubisoftun oyunlarını uplay den ea in oyunlarını originden alma gibi bir takıntınız var mı yoksa steam den mi alıyorsunuz ?

Doğruyu söylemek gerekirse steamden hep alışveriş yaparım epic games'den birşeyler alabilirim ama markaların oyun mağzası açması biraz saçma

Mahallede iki-üç tane oyun satan esnaf var. Hepsi de düzgün satıcı. Verdiği oyun bozuk çıkmıyor falan. Bir tanesi oyunu bitirince sırtına vurup “aferin yeğenim yaman oyuncusun” diyor. Hangisi ucuza satıyorsa oradan alırdım.

Origin oyunu almadım hiç.
Steamden uplay oyunu alınca uplay de gözüküyor acaba steamden bf aldam origin hedabımda da gözükür mü ilerlemeler kaydedildiginden mantıken öyle olması lazım

nere ucuzsa konarım bannerlordu epicden 60 TL'ye aldım kodla

Geri