Arkadaşlar sizin sırf steam de başarımları gözükmüyor diye ubisoftun oyunlarını uplay den ea in oyunlarını originden alma gibi bir takıntınız var mı yoksa steam den mi alıyorsunuz ?
Origin oyunu hiç aldınız mı steamdenDoğruyu söylemek gerekirse steamden hep alışveriş yaparım epic games'den birşeyler alabilirim ama markaların oyun mağzası açması biraz saçma
Origin oyunu aldınız mı hiç steamdenSteam. Yani steam işte. Kim geçebilir la bunu !
Steam'den alırım her türlü, profilimde oyunlar gözüküyor sonuçta.Peki umrunda olsa sence saçma bir şey mi yinede steam den mi alırdın yoksa uplay vs mi
Origin oyunu almadım hiç.Peki steamden hiç origin oyunu aldın mı
Bilmiyorum onu.Steamden uplay oyunu alınca uplay de gözüküyor acaba steamden bf aldam origin hedabımda da gözükür mü ilerlemeler kaydedildiginden mantıken öyle olması lazım
nere ucuzsa konarım bannerlordu epicden 60 TL'ye aldım kodlaArkadaşlar sizin sırf steam de başarımları gözükmüyor diye ubisoftun oyunlarını uplay den ea in oyunlarını originden alma gibi bir takıntınız var mı yoksa steam den mi alıyorsunuz ?