Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
Arkadaşlar selam yaklaşık 1.5 hafta önce @animeizleyenbiri 'nin önerisiyle hawk fab V1 sandalyesi aldım tam 1 haftada geldi ama 1 vida eksikti.
Mail attım bir sonraki gün sabah tam 9'da geri dönüş yaptılar ve dediler ki "Merhaba, Gerekli parçanın gönderimini sağlıyoruz. İyi günler," dediler hemen ve başka bir şey demeden kargoya verdiler.
Dün kargo gelmişti lakin evde olmadığımdan alamadım bunda hak veriyorum ama bugün tekrar geldiler ve evin ziline dahi basmadan mesaj attılar evde olmadığımıza dair.
Aslında evdeydim zil çalarsa duyardım neden böyle yaptılar bilmiyorum.
Çok saçma bu yaptıkları kargo süresi vs. neden yaptılar bunu bi ihtimal verebilecek varmı ?
Yazıları tamamen okuyun bari.
Mail attım bir sonraki gün sabah tam 9'da geri dönüş yaptılar ve dediler ki "Merhaba, Gerekli parçanın gönderimini sağlıyoruz. İyi günler," dediler hemen ve başka bir şey demeden kargoya verdiler.
Dün kargo gelmişti lakin evde olmadığımdan alamadım bunda hak veriyorum ama bugün tekrar geldiler ve evin ziline dahi basmadan mesaj attılar evde olmadığımıza dair.
Aslında evdeydim zil çalarsa duyardım neden böyle yaptılar bilmiyorum.
Çok saçma bu yaptıkları kargo süresi vs. neden yaptılar bunu bi ihtimal verebilecek varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazıları tamamen okuyun bari.