Neler Yeni

UPS Kargom Gelmiyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
UPS Kargom dün 12 de dağıtıma çıktı 6 saatte İstanbul bagcilardan esenlere gelemedi bugün ise internet sayfasına baktığımda gece 2:30 kurye dağıtmak üzere çıkardı yazıyor anlamadım bir bilgisi olan var mı

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
UPS Kargom dün 12 de dağıtıma çıktı 6 saatte İstanbul bagcilardan esenlere gelemedi bugün ise internet sayfasına baktığımda gece 2:30 kurye dağıtmak üzere çıkardı yazıyor anlamadım bir bilgisi olan var mı
Hep öyle ups bu aralar.Fakat sonrasında geliyor endişelenme.Bana da oldu aynısı hatta şu anda da itopyadan gelecek siparişim dün dağıtıma çıkarıldı gelmedi vs.Gelecektir korkma ama diğer haftayı bulabilir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hep öyle ups bu aralar.Fakat sonrasında geliyor endişelenme.Bana da oldu aynısı hatta şu anda da itopyadan gelecek siparişim dün dağıtıma çıkarıldı gelmedi vs.Gelecektir korkma ama diğer haftayı bulabilir.
Bende itopyada almiştim teşekkür ederim bilgilendirme için.

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
Dostum benimde itopyadan gelicek siparişim var hâlâ kargoya verilmedi seninki kaç günde verildi kaç günde geldi

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Yok artık, itopyadan mı sevdin siparişi itopyadansa kaç günde hazırlandı kargo kaç günde geldi
24 nisan yasak varken verdim
Salı günü kargoya verildi
Dün akşam gaziantepe ulaştı
Bu gün bana getirildi

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Ups kargo ile bir kez çalıştım teknosa ile çalışıyordu çalışanı üstünde benim adım soyadım yazmasına rağmen kargomu vermedi kimliğimi çıkardım ahmet karagöz sen misin dedi benim dedim farklı birisini mi bekliyordu galiba ama sonuçta aldım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom