Neler Yeni

UPS yazılımı yüklenince NVIDIA sürücüsü kullanılamıyor [ÇÖZÜLDÜ]

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
UPSilon 2000 yazılımını ilk kurduğumda problem yoktu (3 gündür problem yoktu), ancak bugün ilginç bir şekilde NVIDIA kontrol paneline veya NVIDIA experience sürücüsüne erişemedim. Oyun açınca sanki millattan önce kalma bilgisayara sahipmişim gibi ağır ağır davrandı, çünkü sürücü yokmuş o sırada.
Sorunun kaynağını bulana kadar geçmiş tarihe kurtarma yaparak durumu çözdüm. Başta Windows güncellemesi yüzünden sandım, sonra anladım ki UPSilon 2000 yazılımını kaldırıp bilgisayara reset atınca NVIDIA sürücüsü çalışmaya başladı. UPSilon yazılımını kullanamıyorum bu yüzden. Tekrar yüklemeyi deneyince tekrar NVIDIA sürücüsünü devre dışı bıraktı. Nasıl çözülebilir bu sorun, bilgisi olan var mı?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şeyle karşılaşan olursa kendim çözdüm sorunu. Programı kaldırıp C:/ program file'daki dosya kalıntılarını da sildim ve yedek SSD'ye programı yükledim. Şimdi sorunsuz çalışıyor program. Sanırım garip bir şekilde NVIDIA grafik sürücüsü ile çakışıp grafik sürücüsünü engelledi. Farklı diske taşıyınca sorunu çözmüş bulundum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,480
Üyeler
164,505
Son üye
waunts
Top Bottom