SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,227
- İsim
- Göksel Sert
UPSilon 2000 yazılımını ilk kurduğumda problem yoktu (3 gündür problem yoktu), ancak bugün ilginç bir şekilde NVIDIA kontrol paneline veya NVIDIA experience sürücüsüne erişemedim. Oyun açınca sanki millattan önce kalma bilgisayara sahipmişim gibi ağır ağır davrandı, çünkü sürücü yokmuş o sırada.
Sorunun kaynağını bulana kadar geçmiş tarihe kurtarma yaparak durumu çözdüm. Başta Windows güncellemesi yüzünden sandım, sonra anladım ki UPSilon 2000 yazılımını kaldırıp bilgisayara reset atınca NVIDIA sürücüsü çalışmaya başladı. UPSilon yazılımını kullanamıyorum bu yüzden. Tekrar yüklemeyi deneyince tekrar NVIDIA sürücüsünü devre dışı bıraktı. Nasıl çözülebilir bu sorun, bilgisi olan var mı?
Sorunun kaynağını bulana kadar geçmiş tarihe kurtarma yaparak durumu çözdüm. Başta Windows güncellemesi yüzünden sandım, sonra anladım ki UPSilon 2000 yazılımını kaldırıp bilgisayara reset atınca NVIDIA sürücüsü çalışmaya başladı. UPSilon yazılımını kullanamıyorum bu yüzden. Tekrar yüklemeyi deneyince tekrar NVIDIA sürücüsünü devre dışı bıraktı. Nasıl çözülebilir bu sorun, bilgisi olan var mı?