Urban vpn hiçbir şekilde çalışmıyor

Squarlyx

80+
Reaksiyon skoru
70
Türkiye Avrupa Geforce Now'ından ban yediği için bir süredir vpn ile geforce nowdan oyun oynuyorum kullandığım vpn ise Urban vpn adlı bir vpn.
Normalde vpn sıkıntısız çalışıyordu ancak son 2 gündür uygulama çalışmamaya başladı.
uygulamanın google eklentisini kullanıyorum ve geçen gün google uygulamaya çalıştırmaya denediğim zaman karşıma bu ekran çıktı bunu normalde öncedende görmüştüm bir kaç saniye gözüküyor sonrada uygulama açılıyordu ancak bu sefer öyle olmadı
Screenshot_1.png
Belki bir zamandan sonra biter diye beklemeye başladım ama işe yaramadı.
ardından bir kaç saat sonra ben başka bir şey ile uğraşırken vpn kendi kendine açıldı ve bu sefer bu ekran yoktu normal gözüküyordu tam sevinecekken ülke seçme butonunu tıkladım ve hiçbir ülkenin olmadığını fark ettim.
sonra belki oda kendi kendine hallolur diye bekledim fakat bunda kendi kendine düzelme gibi şey söz konusu olmadı ve şu anda vpn ile geforce now'a giremiyorum.
şimdi diyebilirsiniz "başka vpn kullan" diye ancak ücretsiz olmasına rağmen bu kadar iyi performans veren başka bir vpn bulamadım bugün 10 dan fazla vpn denedim fakat hiçbir vpn urban vpnin verdiği performansı vermiyor.
internette de hiçbir çözüm yolu bulamayınca belki burada bilen birisi vardır diye buraya yazıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri