Neler Yeni

Ürünü almadan önce sormak yerine aldıktan sonra nasıl olmuş diye sormak

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu çok saçma bir hareket değil mi ya? Ekipman ve sistem toplama konularında sıkça karşılaşıyorum. Kötü bir ürünü -muhtemelen- araştırmadan alıyor, sonra ''X ürününü aldım iyi mi, pişman eder mi?'' diye soruyorlar. Kötü olduğunu söyleyince de kendi aldığı ürün en iyisi, o üründe sorun olamaz tribine giriyolar. Veya böyle tribe girmeyenler de ürünlerinin kötü olduğunu öğrenince bi' acele iade süreciyle vs. uğraşıyorlar. Sistem topluyor, parçalar birbirinden kötü, gelmiş nasıl olmuş diye soruyor. Neden almadan önce sormak yerine aldıktan sonra soruyorlar, anlam veremiyorum.

Düşünceleriniz nedir?

Mojo jojo

80+ Silver
Bu çok saçma bir hareket değil mi ya? Ekipman ve sistem toplama konularında sıkça karşılaşıyorum. Kötü bir ürünü -muhtemelen- araştırmadan alıyor, sonra ''X ürününü aldım iyi mi, pişman eder mi?'' diye soruyorlar. Kötü olduğunu söyleyince de kendi aldığı ürün en iyisi, o üründe sorun olamaz tribine giriyolar. Veya böyle tribe girmeyenler de ürünlerinin kötü olduğunu öğrenince bi' acele iade süreciyle vs. uğraşıyorlar. Sistem topluyor, parçalar birbirinden kötü, gelmiş nasıl olmuş diye soruyor. Neden almadan önce sormak yerine aldıktan sonra soruyorlar, anlam veremiyorum.

Düşünceleriniz nedir?
Yoo yani rampage kasa ve gameboost psu monster fare falan aldım. Sen bilmiyorsan konuşma. (!) yani benim kullandığım ürün en iyisi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Evet dostum sisteme değerinin 3000TL fazlasını verdim ama aldıktan sonra insanlara soruyorum nereden bildin?
Bir de şeyler var, sistemin link atar mısınız inceleyeyim diyorum. Stok kalmaz diyor. Alıcam sanki sistemini. Ya sabır o.O2

Top Bottom