Neler Yeni

Ürünü geri göndermeli miyim?

NightRose

80+ Bronze
76549171-E1F3-4C9D-A8C8-991B0648D1FC.jpeg

Dün upsten kendim teslim aldım. Ordayken detaylı kontrol etmedim kutudaki deformeyi gördüm ama yüzeysel diye düşündüm aldım paketi eve gittim. Akşam 10-11 gibi kutuları açma fırsatım oldu. Bu manzarayla karşılaştım. Şimdi bunu geri göndersem mi yoksa uhu, diğer yapıştırıcılardan güçlü olanla yapıştırsam mı? Mantıklı olan nedir arkadaşlar. Sadece kasa değil içinde montajı yapılmış diğer parçalar da mevcut.

Ekler

• 06AEF9EE-8B2C-4297-B248-3BAE1B3DC7A2.jpeg
    06AEF9EE-8B2C-4297-B248-3BAE1B3DC7A2.jpeg
    107.8 KB · Hit: 58

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Para vermişsin kırığı uhuyla yapıştırmak saçma olur bence ger gönder yenisini göndersinler

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
fotoğraf ile görüntüyü mail atarak onlara ilet bakalım ne yazacaklar?

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
gönderirsen sıfırıyla değiştirirler bence. tek sorun plastik bir aksamın kırıılması ise fikir vermiyorum ama ben uğraşmazdım, doğru olan parasını verdiğin malı hakkıyla almak

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
Alıntıyı görüntüle
Dün upsten kendim teslim aldım. Ordayken detaylı kontrol etmedim kutudaki deformeyi gördüm ama yüzeysel diye düşündüm aldım paketi eve gittim. Akşam 10-11 gibi kutuları açma fırsatım oldu. Bu manzarayla karşılaştım. Şimdi bunu geri göndersem mi yoksa uhu, diğer yapıştırıcılardan güçlü olanla yapıştırsam mı? Mantıklı olan nedir arkadaşlar. Sadece kasa değil içinde montajı yapılmış diğer parçalar da mevcut.
sistem aldığım gün denk geldiğim posta bak çok geçmiş olsun

Wardom

80+
Alıntıyı görüntüle
Yeni aldığınız bir şey için yapıştırmakla uğraşmayın eğer yapıştıramazsanız daha beter olur geri almayabilirler o zaman.
Bence direkt geri gönderin kırık geldi diye zaten görseli mevcut kutudaki eziklikte belli yenisiyle değiştirsinler.

Kadir_1987

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bunun mevzusunu bile açmak gereksiz.
En doğal hakkınızı kullanıp geri gönderin.
Hatta içerisine bu ne rezilliktir kardeşim diye de büyük harflerle yazmayı unutma.

NightRose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fotoğraf ile görüntüyü mail atarak onlara ilet bakalım ne yazacaklar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem aldığım gün denk geldiğim posta bak çok geçmiş olsun
Kötü bir durum. Umarım sizinkinde sorun çıkmaz.

gönderirsen sıfırıyla değiştirirler bence. tek sorun plastik bir aksamın kırıılması ise fikir vermiyorum ama ben uğraşmazdım, doğru olan parasını verdiğin malı hakkıyla almak
Sistemi açmadım hiç moralim bozuldu bunu böyle görünce ekran kartını dahil takmadım geri poşetiyle kutusuna kaldırdım 22.45te mail attım direk

Bunun mevzusunu bile açmak gereksiz.
En doğal hakkınızı kullanıp geri gönderin.
Hatta içerisine bu ne rezilliktir kardeşim diye de büyük harflerle yazmayı unutma.
O kadarı da ayıp olmaz mı :D mağduriyeti çözsünler yeter.

Ekler

• 786E2229-01DA-4FDC-8230-F737BBB167FD.png
    786E2229-01DA-4FDC-8230-F737BBB167FD.png
    661.3 KB · Hit: 40
  • C05659AF-2D84-4E31-BB65-5D7520BAD6D4.png
    C05659AF-2D84-4E31-BB65-5D7520BAD6D4.png
    1 MB · Hit: 36

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Alıntıyı görüntüle
Hocam aslında uğraşmak saçma olur fakat, ürünü sorunsuz almak en iyisi bence, satıcı ile iletişim kurarak bu fotoğrafları ona atın.

NightRose

80+ Bronze
Türkiyede kargo konusu sorunlu olduğu için plastik aksam sonuçta diye düşündüm ondan fikir almak istedim bu postla.

Hocam aslında uğraşmak saçma olur fakat, ürünü sorunsuz almak en iyisi bence, satıcı ile iletişim kurarak bu fotoğrafları ona atın.
İletişime geçtim gönderin incelensin diye dönüş yaptılar.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
Aga bende aynı sistemi aldı hiç kontrol etmedim banada net kargo getirdi eve internet daha gelmediği için açmadım dükkanda inşallah problemi oktur

NightRose

80+ Bronze
Aga bende aynı sistemi aldı hiç kontrol etmedim banada net kargo getirdi eve internet daha gelmediği için açmadım dükkanda inşallah problemi oktur
Aç bir bak sen yine de problem yoksa kaldır koy kutusuna internet gelene kadar

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çok uzatacaklar UPS kargo hasarı kabul edecek mi bakalım şimdi onunla uğraşacaksın. Hasarı kabul ederlerse ürünün faturalandırmasını onlara yapacaklar UPS hasarı kabul etmeyebilir

Top Bottom