R Raxon 80+ Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 79 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Emin Ziya Aytaç 6 Aralık 2020 #1 Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu?
Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu?
Nightless 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,102 Dahası Reaksiyon skoru 1,600 İsim Serkan FETVACI 6 Aralık 2020 #2 Raxon yazmış: Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu? Devamı için tıklayın... Herhangi bir şekilde x yerde veya x makinede çalışmıyor görmüyor ise bozulma olasılığı yüksek. Eğer gelip gidiyorsa temassızlık vardır. Bende de oluyor belli bir döngüde takınca görüyordu.
Raxon yazmış: Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu? Devamı için tıklayın... Herhangi bir şekilde x yerde veya x makinede çalışmıyor görmüyor ise bozulma olasılığı yüksek. Eğer gelip gidiyorsa temassızlık vardır. Bende de oluyor belli bir döngüde takınca görüyordu.
F FansXArmy 80+ Bronze Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1,092 6 Aralık 2020 #3 Raxon yazmış: Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu? Devamı için tıklayın... USB bozulmuş olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Aralık 2020 cmd > diskpart > list disk yap orda cihaz gözüküyor mu?
Raxon yazmış: Usb takıyorum ses geliyor ama gözükmüyor youtubedan her şeyi denedim olmuyor nasıl düzlir acaba bozuldu mu? Devamı için tıklayın... USB bozulmuş olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Aralık 2020 cmd > diskpart > list disk yap orda cihaz gözüküyor mu?
R Raxon 80+ Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 79 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Emin Ziya Aytaç 6 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Gözükmüyor malesef