Virtualbox mu ne öyle program var ona pc kurup yapabilirsin. (en az 6 gb ram olması lazım bilgisayarında)USB den sistem kurmayacağım çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim kaç gb flash gerekir bu arada oyun oynanmayacak alt coinlerden kazacak sadece driver ve mining yazılımı kurulacak
(16gb USB lazım)USB den sistem kurmayacağım çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim kaç gb flash gerekir bu arada oyun oynanmayacak alt coinlerden kazacak sadece driver ve mining yazılımı kurulacak
8gb oluyor çok yaptım(16gb USB lazım)
"ISO"yu indirin,
"https://www.easyuefi.com/wintousb/" buradan "WinToUSB"yi indirin,
Kurarken "ISO" dosyasını seçin,("NTFS" formatında olsun, dosya sistemi.)
Şimdi "Next"e abanın.
Bilgisayarı açarken(sadece ilk sefere mahsus) "BIOS"a girip "BOOT PRIORİTY 1"i "USB" olarak seçip "USB"ye "Windows"u kurun.
Tamamladın. Artık her yere giden bir "Windows 10"unuz var.
Bunla uğraşmam diyorsanız;
İnternetten "Virtual Box" indirin, ona "Windows" kurun.
başka bi bilgisayara kuracağım ondada os yok ondan dolayı usbden açmam lazımVirtualbox mu ne öyle program var ona pc kurup yapabilirsin. (en az 6 gb ram olması lazım bilgisayarında)
Ben hep "16 gb USB" kullanıyordum. "USB"lerimi boşa harcamışım.8gb oluyor çok yaptım
istediğim şey bu değil ya ben usbden boot atmak istiyorum yani usbye yükleyip hdd yada ssdye yazmak değilçok video var min 8gb lazım kurmak için