Neler Yeni

Usb Kopuyor

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Selam. Arkadaşlar USB girişleri sürekli kopma yapıyor bir oyundayım diyelim 0.5 salise klavye veya maouse ile bağlantıyı koparıyor ve tekrar bağlanıyor. Sorun klavye veya maouse de değil farklı cihazlarda gayet iyi çalışıyorlar. Bazen yapıyorlar bazen yapmıyorlar değişiyor. Bazen hiç yapmıyor bazen dokununca yapıyor bazen dokunmasamda yapıyor. Teşekkür ediyorum İyi Forumlar Diliyorum

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Selam. Arkadaşlar USB girişleri sürekli kopma yapıyor bir oyundayım diyelim 0.5 salise klavye veya maouse ile bağlantıyı koparıyor ve tekrar bağlanıyor. Sorun klavye veya maouse de değil farklı cihazlarda gayet iyi çalışıyorlar. Bazen yapıyorlar bazen yapmıyorlar değişiyor. Bazen hiç yapmıyor bazen dokununca yapıyor bazen dokunmasamda yapıyor. Teşekkür ediyorum İyi Forumlar Diliyorum
anakartında yada kasda sıkıntı olabilir nasıl düzeltilir bilmiyorum eski pcimde oluyordu benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Emre Çolak
Aynı sorun hem de tıpatıp. PC nin usb girişinde sıkıntı vardır bu yüzden aynı sorun vardı anakart değistim düzeldi

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Sorunun anakartın usb çıkışlarında meydana geldiğini varsayarak diyebilirim ki usb çıkışların yamulmuş olabilir bundan kaynaklanan sorunlar gördüm herhangi bir sıvı temasında oksitlenme meydana gelmiş olabilir veya anakarta bağlanma noktalarında hasar da olabilir bunlar şu anda aklıma gelen fiziksel sorunlar ancak yazılım olarak böyle bir şey meydana gelebilir mi bilmiyorum.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun anakartın usb çıkışlarında meydana geldiğini varsayarak diyebilirim ki usb çıkışların yamulmuş olabilir bundan kaynaklanan sorunlar gördüm herhangi bir sıvı temasında oksitlenme meydana gelmiş olabilir veya anakarta bağlanma noktalarında hasar da olabilir bunlar şu anda aklıma gelen fiziksel sorunlar ancak yazılım olarak böyle bir şey meydana gelebilir mi bilmiyorum.
Aklıma geldi ve hem bu sebep için hemde laptopu temizlerim diğe içini açtım. Usb girişlerine baktım ama yamulma yoktu. Maouse bağladım ve Üzerindeki demirleri ittim (biraz sıkıştırdım) sorun devam ediyor hala ne daha kötü oldu ne de daha iyi oldu. Sıvı ile teması olduğunu sanmıyorum. Bilgisayar başında çok çok az zaman sıvı tüketirim ve girişler hep dolu olur (klavye veya maouse illaki takılıdır çıkarmam hiç).

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Aklıma geldi ve hem bu sebep için hemde laptopu temizlerim diğe içini açtım. Usb girişlerine baktım ama yamulma yoktu. Maouse bağladım ve Üzerindeki demirleri ittim (biraz sıkıştırdım) sorun devam ediyor hala ne daha kötü oldu ne de daha iyi oldu. Sıvı ile teması olduğunu sanmıyorum. Bilgisayar başında çok çok az zaman sıvı tüketirim ve girişler hep dolu olur (klavye veya maouse illaki takılıdır çıkarmam hiç).
Sorununun bir benzeri benim laptopumda da meydana gelmişti sürekli olarak kablolu mouse kullanıyoruk ve haliyle taşırken tak çıkar yapıyorum ve öğrenci olduğuk için bir günde rahat 20 30 defa tak çıkar işlemi meydana geliyor. Ben sıkıntımı bilgisayarcıda usb portunu değiştirterek çözmüştüm portları zorlamanı da çok önermem aksi takdirde anakarta fena halde zarar verebilirsin. Bir de her ne kadar biz farketmesek de zamana bağlı defirmasyonlar illaki oluşmakta ben senin yerinde olsam bir süre öyle idare edip ortalık düzelince bir gösterirdim. Şu an görmeden anca bunları diyebiliyorum kusura bakma kardeş.

Top Bottom