Pratiklik Açısından bir şey Diyemem Ama Fazla Yer Kaplamazda Bataryalıda Değilki Aletvar zaten kablolu hava üfleme makinası bende![]()
bu daha pratik at cebe devammotorda sıcak bastığı yerlerde köşeye çekip terimi soğutmak için de kullanıcam dakjdsa
![]()
tamamen ihtiyaç meselesi işte. düşünen varsa ben aldım yardımcı olayım dedim o bu şu bilmem neGiray pişman olmuş konuyu açtığınaAma insanlar haklı çok pahalı ama cidden kaliteli bir alet 700-800 bandında olsa almayı isterdim.
aliexpreste vergisiyle 900 e vardı
Neymiş hava üflüyormuşGiray pişman olmuş konuyu açtığınaAma insanlar haklı çok pahalı ama cidden kaliteli bir alet 700-800 bandında olsa almayı isterdim.
Neymiş hava üflüyormuş. Bunu alacağıma şu ürünü alır hem çektirir hem üfletirim..
![]()
CENRR 210000PA araba elektrikli süpürge Mini güçlü el Blower ev aletleri için taÅınabilir kablosuz süpürge - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Şu konuyu açanı da engeliyorum. Paylaştığı ürüne bakacağım diye 2dk boşa gitti.
500 gramsan olabilir.Gerçekten 130000 rpm ise iki tane alıp jetpack yapacağım.
Etmez o fiyata hava kompresörü yaparsın her alanda kullanırsın kasayı yanında gezdirerek temizleyecek değilsinbence parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. kasayı 10 dk gibi bir sürede tertemiz yaptı. ne toz kaldı ne bişey. kablosuz olması da cabası. at cebe işini gör. bende bir tane daha hava üfleme cihazı var kablolu. mining zamanında almıştım. o dönemler böyle cihaz yoktu olsaydı o an alırdım. velhasıl işi düşen adam için nimet.
Knk gençlik derken hava kompresörü senin lastik şişirmene birçok şeyi temizlemene araba olur bilgisayar olur yastık vesayre her işine yararken bu ne işine yarayacak dükkanda bile şart bu bence sen gençsinDünyayı sadece bilgisayar kasasından ibaret sanıyonuz demi![]()
Gençlik![]()
Bosch marka hava kompresörüm de var şarjlı. Her ürünün kullanım amacı yeri ayrı.Knk gençlik derken hava kompresörü senin lastik şişirmene birçok şeyi temizlemene araba olur bilgisayar olur yastık vesayre her işine yararken bu ne işine yarayacak dükkanda bile şart bu bence sen gençsin
Ama hava kompresörü dediğim gibi hava jet motorundan daha kullanışlı