Neler Yeni

🔥İndirim USB Şarj Edilebilir 130000RPM Yüksek Hızlı Fırçasız Motor El Tipi Fan 1.375TL

GirayHan

80+ Platinum
Senin İçin Dedim Hocam :)
var zaten kablolu hava üfleme makinası bende :D

bu daha pratik at cebe devam :D motorda sıcak bastığı yerlerde köşeye çekip terimi soğutmak için de kullanıcam dakjdsa :D

Gif Man

80+ Gold
var zaten kablolu hava üfleme makinası bende :D

bu daha pratik at cebe devam :D motorda sıcak bastığı yerlerde köşeye çekip terimi soğutmak için de kullanıcam dakjdsa :D
Pratiklik Açısından bir şey Diyemem Ama Fazla Yer Kaplamazda Bataryalıda Değilki Alet :D

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Giray pişman olmuş konuyu açtığına :D Ama insanlar haklı çok pahalı ama cidden kaliteli bir alet 700-800 bandında olsa almayı isterdim.

GirayHan

80+ Platinum
Giray pişman olmuş konuyu açtığına :D Ama insanlar haklı çok pahalı ama cidden kaliteli bir alet 700-800 bandında olsa almayı isterdim.
tamamen ihtiyaç meselesi işte. düşünen varsa ben aldım yardımcı olayım dedim o bu şu bilmem ne :D yapcak bişey yok idare ediyoruz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aliexpreste vergisiyle 900 e vardı
1721074359375.png

KingDeViL

80+ Bronze
Neymiş hava üflüyormuş :D. Bunu alacağıma şu ürünü alır hem çektirir hem üfletirim..

Şu konuyu açanı da engeliyorum. Paylaştığı ürüne bakacağım diye 2dk boşa gitti.

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
Neymiş hava üflüyormuş :D. Bunu alacağıma şu ürünü alır hem çektirir hem üfletirim..

Şu konuyu açanı da engeliyorum. Paylaştığı ürüne bakacağım diye 2dk boşa gitti.

1721112408174.png
Bu ufaklığın yorumunu ciddiye alan varsa yukarda ki attığı dandik ürünün yorumunu okusun,

sen bende engellisin zaten boş beleş adamların yorumlarını okumuyorum. direkt engeli basıp geçiyorum. Seni bi daha konumda görmeyim ikile hadi :kekw:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten 130000 rpm ise iki tane alıp jetpack yapacağım.
500 gramsan olabilir.:p

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
Arda doğan
bence parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. kasayı 10 dk gibi bir sürede tertemiz yaptı. ne toz kaldı ne bişey. kablosuz olması da cabası. at cebe işini gör. bende bir tane daha hava üfleme cihazı var kablolu. mining zamanında almıştım. o dönemler böyle cihaz yoktu olsaydı o an alırdım. velhasıl işi düşen adam için nimet.
Etmez o fiyata hava kompresörü yaparsın her alanda kullanırsın kasayı yanında gezdirerek temizleyecek değilsin😂

GirayHan

80+ Platinum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,527
İsim
Arda doğan
Dünyayı sadece bilgisayar kasasından ibaret sanıyonuz demi :D

Gençlik :D
Knk gençlik derken hava kompresörü senin lastik şişirmene birçok şeyi temizlemene araba olur bilgisayar olur yastık vesayre her işine yararken bu ne işine yarayacak dükkanda bile şart bu bence sen gençsin

GirayHan

80+ Platinum
Knk gençlik derken hava kompresörü senin lastik şişirmene birçok şeyi temizlemene araba olur bilgisayar olur yastık vesayre her işine yararken bu ne işine yarayacak dükkanda bile şart bu bence sen gençsin
Bosch marka hava kompresörüm de var şarjlı. Her ürünün kullanım amacı yeri ayrı.

1721203481310.png

Top Bottom