Neler Yeni

usb siz fortmat atılır mı ?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
usb kullanmadan format atabılırmıyım format attıkdan sonra pc yı arkadaşa verıcem o evde wındows kurabılırmı birinin usb si ıle

lb4tu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BatuDmRcK
şuan içinde yüklü olan işletim sistemi Windows 10 ve üzeri ise Youtube'den bakarak format atmadan usb siz, resetleme sıfırlama yapabilirsin diye biliyorum

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, mümkün.
şuan içinde yüklü olan işletim sistemi Windows 10 ve üzeri ise Youtube'den bakarak format atmadan usb siz, resetleme sıfırlama yapabilirsin diye biliyorum
şımdı yapıcam benım wındows ssd ye kurulu ben hdd yıde sılıcem resetleyınce hdd de sılınır mı ve resetlemeden once ben kolay olsun dıye dırek normal olarak sılıcem faydası olurmu

lb4tu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BatuDmRcK
şımdı yapıcam benım wındows ssd ye kurulu ben hdd yıde sılıcem resetleyınce hdd de sılınır mı ve resetlemeden once ben kolay olsun dıye dırek normal olarak sılıcem faydası olurmu

hdd sıfırlanmasa bile en kötü, anladığım kadarıyla hdd pc nin işletiminden bağımsız olarak kullanıyorsun. dediğim gibi resetlersin. Eğerki baktın hdd resetlenmediyse biçimlendirme yaparsın veya içindeki herşeyi shift+delete yaparsın. Şu ihtimalde var sıfırlarken silinmesi veya silinmemesi gereken diskleri veya dosyaları seçme seçeneği var. Ordan da isteyip istemediğini silersin.

Top Bottom