Tplink alabilirsinde usbde bazen kopmalar oluyor 300mbps antenli olandan almani tavsiye ederim kendimde kullanıyorum modeminde wps varsa kurulum yapmadan bağlanıyorsunArada duvar kapı hiçbiri yok tam hızı sağlasın yeterli önerileriniz nelerdir? 20/4 internet hızım
Dostum modeminde wps var kuruluma gerek yok modemin üstüne bakınca olup olmadığını görüceksin ki fiber kullanıyorsan modemin eski olduğunu düşünmüyorumbende cd okuyucusu yok ne yapıcam bu cd ile kuruluyor galiba
Ethernet kablosu kadar vermez ama yakın değerler veriri çekim kuvveti iyitüm hızı verir mi bu ?
Usb girişi takıyorsun wps tuşuna basıyorsun modeminden de wps açıyorsun ışığı yanar açtığında otomatik eşleşiyor wifiye girip şifreni yazıp bağlanabilirsin yeterli mi dostumben bunu pcye bağlayabilirim demi
sadece bunu yazsan yeterliydi eyw çok yardımcı oldun.Usb girişi takıyorsun wps tuşuna basıyorsun modeminden de wps açıyorsun ışığı yanar açtığında otomatik eşleşiyor wifiye girip şifreni yazıp bağlanabilirsin yeterli mi dostum