Ömer07 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 7 9 Haziran 2020 #1 Usb bluetooth ve usb wifi alacağım bu ikisi birlikte çalışmıyormuş diye bir yorum okudum doğru mu ve bu iki ürün için öneriniz varmı hangi marka vs alayım
Usb bluetooth ve usb wifi alacağım bu ikisi birlikte çalışmıyormuş diye bir yorum okudum doğru mu ve bu iki ürün için öneriniz varmı hangi marka vs alayım
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,126 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,823 9 Haziran 2020 #2 WİFİ için bunu öneririm. Bluetooth ile birlikte çalışır mı bilmiyorum. Bluetooth cihazı da bilmiyorum. ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
WİFİ için bunu öneririm. Bluetooth ile birlikte çalışır mı bilmiyorum. Bluetooth cihazı da bilmiyorum. ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ömer07 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 7 9 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yasin Çelik yazmış: WİFİ için bunu öneririm. Bluetooth ile birlikte çalışır mı bilmiyorum. Bluetooth cihazı da bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Asus/usb-n...RB1dlQkGdJ5oQWFmWHZHbvrPAGhn_c0hoCL2UQAvD_BwE Devamı için tıklayın... Kopma vs bir şey yapar mı
Yasin Çelik yazmış: WİFİ için bunu öneririm. Bluetooth ile birlikte çalışır mı bilmiyorum. Bluetooth cihazı da bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Asus/usb-n...RB1dlQkGdJ5oQWFmWHZHbvrPAGhn_c0hoCL2UQAvD_BwE Devamı için tıklayın... Kopma vs bir şey yapar mı
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,126 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,823 9 Haziran 2020 #4 Ömer07 yazmış: Kopma vs bir şey yapar mı Devamı için tıklayın... Hayır. Kendim kullanıyorum efsane bir cihaz. Sorunsuz.
Ömer07 yazmış: Kopma vs bir şey yapar mı Devamı için tıklayın... Hayır. Kendim kullanıyorum efsane bir cihaz. Sorunsuz.