Şuan Windows 11 kurulu olan bir USB buldum kötü günler için saklamışım belliki , fakat sadece fotoğraflar olan SSD mi sıfırlamadan format atmıyor yani şuan bu SSD yi sıfırlamadan format atmam gerekiyorDVD okuyucusu varsa DVD ile olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve Playstore'da bazı uygulamalar var, telefondan desteklediğini söyleyen. Onları hiç denemedim.
O zaman Windows ISO dosyasını çıkartın C:'ye bir klasör açıp (ismi boşluksuz olsun klasörün). sources içindeki setup.exe dosyasını açın ve C: diskini seçin. Kurulum bitince dosyalarınızı C:'de ki Windows.old klasöründen taşıyıp, Windows.old'u cleanmgr ya da Dism++ ile silebilirsiniz.Şuan Windows 11 kurulu olan bir USB buldum kötü günler için saklamışım belliki , fakat sadece fotoğraflar olan SSD mi sıfırlamadan format atmıyor yani şuan bu SSD yi sıfırlamadan format atmam gerekiyor
1 adet hocam . Windows 11 yükle dersem tüm dosyaların silinecegini onayla butonuna basmadan devam etmiyor . Onar dersemde işletim sistemi yok neyi onaracak ki o da değil mantıkenKaç ssd var pc de 1 adet mi başka depolama birimi var mı
Hayır silinmeyecek. Biçimlendir demezseniz, Windows.old'a taşınacak.1 adet hocam . Windows 11 yükle dersem tüm dosyaların silinecegini onayla butonuna basmadan devam etmiyor . Onar dersemde işletim sistemi yok neyi onaracak ki o da değil mantıken
Seçtiğin ssdyi siler sadece1 adet hocam . Windows 11 yükle dersem tüm dosyaların silinecegini onayla butonuna basmadan devam etmiyor . Onar dersemde işletim sistemi yok neyi onaracak ki o da değil mantıken
Biçimlendir demesi lazım silmesi için.Seçtiğin ssdyi siler sadece
Tamam işte seçileni siler, birden fazla ssd var sandım. O dediğin doğru biçimlendir veya diski sil demezse silmezBiçimlendir demesi lazım silmesi için.
Yahu biçimlendir butonuna basmazsanız, bir şey silinmiyor. Silmek başka, üstüne Windows kurmak başka kavramlar. Biçimlendire basılmazsa, eski Windows'u Windows.old klasörü oluşturup oraya taşıyor. Her şey kalıyor yani.Tamam işte seçileni siler, birden fazla ssd var sandım. O dediğin doğru biçimlendir veya diski sil demezse silmez
Aksini söylemedimYahu biçimlendir butonuna basmazsanız, bir şey silinmiyor. Silmek başka, üstüne Windows kurmak başka kavramlar. Biçimlendire basılmazsa, eski Windows'u Windows.old klasörü oluşturup oraya taşıyor. Her şey kalıyor yani.