USB'siz Format Atma Yöntemleri

Praxy

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar selamlar , USB olmadan format atmak mümkün mü ? İşletim sistemi kurulu olmadığından dolayı PC açılırken bios ekranına yönlendiriyor bunun bir yöntemi var mı ?

DVD okuyucusu varsa DVD ile olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve Playstore'da bazı uygulamalar var, telefondan desteklediğini söyleyen. Onları hiç denemedim.

DVD okuyucusu varsa DVD ile olur.

Ve Playstore'da bazı uygulamalar var, telefondan desteklediğini söyleyen. Onları hiç denemedim.
Şuan Windows 11 kurulu olan bir USB buldum kötü günler için saklamışım belliki , fakat sadece fotoğraflar olan SSD mi sıfırlamadan format atmıyor yani şuan bu SSD yi sıfırlamadan format atmam gerekiyor

Kaç ssd var pc de 1 adet mi başka depolama birimi var mı

Şuan Windows 11 kurulu olan bir USB buldum kötü günler için saklamışım belliki , fakat sadece fotoğraflar olan SSD mi sıfırlamadan format atmıyor yani şuan bu SSD yi sıfırlamadan format atmam gerekiyor
O zaman Windows ISO dosyasını çıkartın C:'ye bir klasör açıp (ismi boşluksuz olsun klasörün). sources içindeki setup.exe dosyasını açın ve C: diskini seçin. Kurulum bitince dosyalarınızı C:'de ki Windows.old klasöründen taşıyıp, Windows.old'u cleanmgr ya da Dism++ ile silebilirsiniz.

Kaç ssd var pc de 1 adet mi başka depolama birimi var mı
1 adet hocam . Windows 11 yükle dersem tüm dosyaların silinecegini onayla butonuna basmadan devam etmiyor . Onar dersemde işletim sistemi yok neyi onaracak ki o da değil mantıken

Ekler

• 1000083357.webp
    1000083357.webp
    1 MB · Hit: 13
Dosyalar silinir. Yapacak bir şey yok. Başka bir SSD bul ve ona kurulum yap.

Tamam işte seçileni siler, birden fazla ssd var sandım. O dediğin doğru biçimlendir veya diski sil demezse silmez
Yahu biçimlendir butonuna basmazsanız, bir şey silinmiyor. Silmek başka, üstüne Windows kurmak başka kavramlar. Biçimlendire basılmazsa, eski Windows'u Windows.old klasörü oluşturup oraya taşıyor. Her şey kalıyor yani.

Yahu biçimlendir butonuna basmazsanız, bir şey silinmiyor. Silmek başka, üstüne Windows kurmak başka kavramlar. Biçimlendire basılmazsa, eski Windows'u Windows.old klasörü oluşturup oraya taşıyor. Her şey kalıyor yani.
Aksini söylemedim

Windows.old klasörü nerede açılıyor

Geri