Akiran
80+ Silver
Bu site ile eski-yeni tüm işlemcileri ve ekran kartlarını karşılaştırıyorum çıkan değere göre de bakıyorum. Bu site güvenilir mi?
biildiğim kadarıyla saf performansa göre bir sıralama yapıyor ama kimine göre değişir. bildiğim kadarıyla saf perfromasn öncelikli sıralıyor versus taki gibi özellikler ve mhz değerlerine göre geniş kıyaslama yapmıyor
Bu site ile eski-yeni tüm işlemcileri ve ekran kartlarını karşılaştırıyorum çıkan değere göre de bakıyorum. Bu site güvenilir mi?
'Saf performans' OC olmayan hali mi?biildiğim kadarıyla saf performansa göre bir sıralama yapıyor ama kimine göre değişir. bildiğim kadarıyla saf perfromasn öncelikli sıralıyor versus taki gibi özellikler ve mhz değerlerine göre geniş kıyaslama yapmıyor
Çekirdek skorları genelde doğru onun dışında, puanlama sistemi özellikle, hatalı olabiliyor
Örneğin 2013 yılında çıkmış olan Intel Core i3-2350M işlemci, 2018 yılında çıkmış olan Intel Celeron N4000'den iki kat daha güçlü gözüküyor:Çekirdek skorları genelde doğru onun dışında, puanlama sistemi özellikle, hatalı olabiliyor
O kadar değil ama performans olarak 2350M yaklaşık %50 farkla daha iyi.Örneğin 2013 yılında çıkmış olan Intel Core i3-2350M işlemci, 2018 yılında çıkmış olan Intel Celeron N4000'den iki kat daha güçlü gözüküyor:
Bu doğru mu?