UserBenchmark'ı Kaldırmak İstiyorum Fakat Gözükmüyor

GM Akuma

80+
Reaksiyon skoru
20
Yaklaşık yarım saat önce indirdim, kurdum ve kullandım. Şu an kaldırmak istiyorum, fakat ne denetim masasında ne Windows yüklü programlarda gözükmüyor. Program kuruluyken installer dosyası üzerinden tekrar kurmayı denedim fakat sonuç alamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

revo uninstaller pro yükleyip kaldırın. sistem yedeklemesi bölümü pas geçin, taramayı en sağda bulunan seçeneği işaretleyin (gelişmiş tarzında bi adı vardı tam hatırlamıyorum). revo hem geride kalan tüm dosyaları temizliyor hemde regedit içindeki boş dizinleri temizliyor.

revo uninstaller pro yükleyip kaldırın. sistem yedeklemesi bölümü pas geçin, taramayı en sağda bulunan seçeneği işaretleyin (gelişmiş tarzında bi adı vardı tam hatırlamıyorum). revo hem geride kalan tüm dosyaları temizliyor hemde regedit içindeki boş dizinleri temizliyor.
Hocam pro sürümü yaklaşık 7 dolar, tek bir programı kaldırmak için o parayı vermek istemedim açıkcası. Normal sürümünü indirdim, dediğiniz tarama seçeneğini bulamadım ama avcı moduna girip masaüstü kısayolunu seçince artık dosyaları da dahil her şeyi bulup kaldırdı. Teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,583
Üyeler
173,684
Son üye
Aktey42
Geri