Üst seviye bisiklet piyasası neden düştü ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Arkadaşlar öncelikle selam,dolara rağmen ve parça bulunmamazlığına rağmen neden 2.elde üst seviye downhill/freeride bisiklet fiyatları bu kadar düştü ? Daha 1 ay önce bir bisiklet almak isteseniz 18-20bin tl civarındaydı şuan 13-14bin civarında.Bir ilanda sadece fox40 maşanın 9bin tl olmasına rağmen komple bisikleti 14bine koymuş garip değil mi bu fiyatlar ? @Mert Özkaya siz bilgiliydiniz sanırım.

Üretim arttı hocam bide türkiyede genelde sıfır ürünlere bakmıyor bile insanlar 2.el yöneliyor direk bende yarış bisikleti kullanıyorum bi firen teli arttırıcı teli değişmek bile 400 tl ye kadar kutuyor

Talep azalırsa fiyatlar düşer.
Talep yoğun hatta fox40 maşa bakmaya çalıştım geçenlerde satan kimse yok çok nadir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üretim arttı hocam bide türkiyede genelde sıfır ürünlere bakmıyor bile insanlar 2.el yöneliyor direk bende yarış bisikleti kullanıyorum bi firen teli arttırıcı teli değişmek bile 400 TL ye kadar kutuyor
0 ürünler gerçekten acayip pahalı,hareket için kullandığım mtbde arka aktarıcıyı mili bide akort ayarı yaptırdım 500tl tuttu üstüne lastiklerimi değiştiremedim 3yıllık dümdüz lastiklerle kullanıyorum para yetişmiyor.

Pandemiden ve E-Scooter furyasindan dolayi. Ama fiyatlar arttigi icin yakin zamanda patlar diye dusunuyorum.

Geri