TahaCel
80+ Gold
Dahası
Tmm mağazadanmı aldınız internettenmi çok soru sordum ama bende alcamda soruyorum kusura bakmayın2 ay oldu galiba
Tmm mağazadanmı aldınız internettenmi çok soru sordum ama bende alcamda soruyorum kusura bakmayın2 ay oldu galiba
Bende montajlı söyledim cumaya kadar gelse yeterBenim PC montajlı bir şekilde toplam 10 Günde geldi
Sorun yok istediğiniz soruyu sorabilirsinizTmm mağazadanmı aldınız internettenmi çok soru sordum ama bende alcamda soruyorum kusura bakmayın
Toplam kaç günde ulaştı kargoSorun yok istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
Evet internet den aldım montajlı bi şekil de
TeşekkürlerSorun yok istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
Evet internet den aldım montajlı bi şekil de
kargo 1 hafta içinde ulaştıgını hatırlıyorum sadece.Toplam kaç günde ulaştı kargo
Çarşambaya kadar kargolansa cumaya elimde olur ama tamamen ütopyaya bağlıEylülün 1. Haftası kargolanmış olur dostum
Anladım eywallahkargo 1 hafta içinde ulaştıgını hatırlıyorum sadece.
Tam kaç gün de geldigini hatırlamıyorum
Aynen öyle bro, ama sorun olmaz yaniÇarşambaya kadar kargolansa cumaya elimde olur ama tamamen ütopyaya bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım eywallah
İnşallah olmaz bakalım kargo hakkında falan çok şikayet var da UPS iyi diye biliyodum benAynen öyle bro, ama sorun olmaz yani
Sıkıntı olmaz korkma, ben bir sıkıntı yaşamadım zaten sorun olursa geri yollarsın hallediyorlarİnşallah olmaz bakalım kargo hakkında falan çok şikayet var da UPS iyi diye biliyodum ben
normalde gidecektim ama montaj süresi uzun olabiliyormuş veya stok olmayabiliyormuş öyle olursa kalıcak yerim olmadığı için gitmedimgidip al ben öle yaptım bide wtcn ile karşılaştım
Tamamdır sağolasın eywallahSıkıntı olmaz korkma, ben bir sıkıntı yaşamadım zaten sorun olursa geri yollarsın hallediyorlar