Neler Yeni

Ütopya hazır sistem teslim süresi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ütopya değil itopya!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil eyvallah. Burası bir whatsapp grubu veya arkadaşlarınla açtığın bir discord sunucusu değil. Noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsanız hiç olmazsa kelimeleri düzgün yazın!

Son düzenleme:

Militarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berk yılmaz
boş yapma uza

Ütopya değil itopya!

Değil eyvallah. Burası bir whatsapp gurubu veya arkadaşlarınla açtığın bir discord sunucusu değil. Noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsanız hiç olmazsa kelimeleri düzgün yazın
Sen önce doğru yazmayı öğrende millete akıl ver gurub ne

Militarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berk yılmaz
Kargoya verildi arkadaşlar 31 ağustos 2020 saat 13.30 da

Sipariş tarihi 27 Ağustos 2020 saat 23.57

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Agresif kelimeler kullanmanın manası yok. Arkadaş seni uyarmış biraz sert olmuş fakat senin yazdığın kelime hiç hoş değil. Forum kurallarını okumanda fayda var.

Militarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berk yılmaz
Agresif kelimeler kullanmanın manası yok. Arkadaş seni uyarmış biraz sert olmuş fakat senin yazdığın kelime hiç hoş değil. Forum kurallarını okumanda fayda var.

arkadaş yetkili mi de kendine bazı şeyleri vazife ediniyor ? Önce kendisi adab-ı muaşeret kurallarını öğrensin. Kime nasıl davranılacağını iyi biliriz. Ha, kendine böyle bir misyon yüklediysende önce sen yazmayı öğren sonra millete akıl ver bunada razıyım

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
arkadaş yetkili mi de kendine bazı şeyleri vazife ediniyor ? Önce kendisi adab-ı muaşeret kurallarını öğrensin. Kime nasıl davranılacağını iyi biliriz. Ha, kendine böyle bir misyon yüklediysende önce sen yazmayı öğren sonra millete akıl ver bunada razıyım
Arkadaşın seni uyarması için yetkili olmasına gerek yok fakat uyarıyı yaptığı dil yanlış ve ünlem işareti kullanacak kadar uyarı yapılması gereken bir yazım hatası yok. Forum düzenini bozmaya hakkın olmadığı gibi forumdaki kişileri yazdığın kelime ile rahatsız etmeye de hakkın olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden forum kurallarını okumanı tavsiye ettim, okumadan hareket ettiğini düşünüyorum yada pek umurunda değilmiş havası veriyorsun çünkü verdiğin cevap belli. Ben de forumun bir yetkilisi değilim fakat bir üyesiyim ve rahatsız olduğum için yazıyorum, bu foruma benim yeğenimde giriyor senin bu tavrını görüp olumsuz etkilenmesini istemem.

Militarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berk yılmaz
Arkadaşın seni uyarması için yetkili olmasına gerek yok fakat uyarıyı yaptığı dil yanlış ve ünlem işareti kullanacak kadar uyarı yapılması gereken bir yazım hatası yok. Forum düzenini bozmaya hakkın olmadığı gibi forumdaki kişileri yazdığın kelime ile rahatsız etmeye de hakkın olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden forum kurallarını okumanı tavsiye ettim, okumadan hareket ettiğini düşünüyorum yada pek umurunda değilmiş havası veriyorsun çünkü verdiğin cevap belli. Ben de forumun bir yetkilisi değilim fakat bir üyesiyim ve rahatsız olduğum için yazıyorum, bu foruma benim yeğenimde giriyor senin bu tavrını görüp olumsuz etkilenmesini istemem.

arkadaşın yazdığı dille benim konuştuğum dil eşdeğer. burası askeriye değil, kimse kimseye öyle ünlemli, emir verir gibi konuşamaz. konuşursada karşılığını alır. çok rahatsız oluyorsanız yetkiliye şikayet edersiniz, gerekeni onlar yapar. külhanbeyi tavırlarınızı kendinize saklayın. bende yeğeninizin kötü etkilenmesini istemem bu yüzden kendisine külhanbeylik yapanlara hakkını vermesini bilsin.

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Arkadaşın kullandığı herhangi bir olumsuz kelime yok. Noktalama işareti ile size uyarıda bulunması sert olmuş fakat sizin kullandığınız kelimeler gereksiz olmuş, madem hoşunuza gitmedi siz de cevap vermek yerine yetkiliye rapor edebilirdiniz. Kime karşı ve hangi durumda hakkını araması gerektiğini nasıl bir üslup ile yapacağını çok iyi öğreniyor.

Militarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
berk yılmaz
Arkadaşın kullandığı herhangi bir olumsuz kelime yok. Noktalama işareti ile size uyarıda bulunması sert olmuş fakat sizin kullandığınız kelimeler gereksiz olmuş, madem hoşunuza gitmedi siz de cevap vermek yerine yetkiliye rapor edebilirdiniz. Kime karşı ve hangi durumda hakkını araması gerektiğini nasıl bir üslup ile yapacağını çok iyi öğreniyor.

benim konuma kendisi yazıyor doğal olarak cevap hakkı doğar bana. rahatsız olduysanız, olanlar lütfen şikayet etsin. sabahın 5’inde bu tartışmayı fazla yaptım bile iyi geceler

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
benim konuma kendisi yazıyor doğal olarak cevap hakkı doğar bana. rahatsız olduysanız, olanlar lütfen şikayet etsin. sabahın 5’inde bu tartışmayı fazla yaptım bile iyi geceler
Haklısınız gereksiz uzatmaya gerek yok, şikayet ettim sizede iyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom