mertyılmaz 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 622 Dahası Reaksiyon skoru 344 Konum Kocaeli İsim Mert 2 Kasım 2020 #1 işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok yardım edicek var mıdır?
işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok yardım edicek var mıdır?
H helpyardımplz 80+ Silver Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3,013 2 Kasım 2020 #2 @kandes22 Bildiğim kadarıyla o işten anlıyordu. Bu arada konuyla alakası yok da işlemci kaç derecede çalışıyor ?
@kandes22 Bildiğim kadarıyla o işten anlıyordu. Bu arada konuyla alakası yok da işlemci kaç derecede çalışıyor ?
yahya58 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1,929 Dahası Reaksiyon skoru 1,214 İsim Yahya AYAN 2 Kasım 2020 #3 mertyılmaz yazmış: işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok yardım edicek var mıdır? Devamı için tıklayın... @kandes22
mertyılmaz yazmış: işlemcim ısındığı için uv yapmak istiyorum ama bu konular hakkında hiç bilgim yok yardım edicek var mıdır? Devamı için tıklayın... @kandes22
mertyılmaz 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 622 Dahası Reaksiyon skoru 344 Konum Kocaeli İsim Mert 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 helpyardımplz yazmış: @kandes22 Bildiğim kadarıyla o işten anlıyordu. Bu arada konuyla alakası yok da işlemci kaç derecede çalışıyor ? Devamı için tıklayın... teşekkürler kandese yazmıştım sabah bakalım ne dicek kanka 75-72 arası gidip geliyor oynadığım oyuna göre de saniyelik 82-83 görüyor
helpyardımplz yazmış: @kandes22 Bildiğim kadarıyla o işten anlıyordu. Bu arada konuyla alakası yok da işlemci kaç derecede çalışıyor ? Devamı için tıklayın... teşekkürler kandese yazmıştım sabah bakalım ne dicek kanka 75-72 arası gidip geliyor oynadığım oyuna göre de saniyelik 82-83 görüyor