butce yoksa benım attıgım ama varsa pearl assasin alsın 1300 oben attığımı tercih ederim ama kullanıcıya bağlı
apearl assasin 1500 tl olmuş dark freezer x123 alınabilir bütçe ile alakalıbutce yoksa benım attıgım ama varsa pearl assasin alsın 1300 o
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 1300e bu varapearl assasin 1500 tl olmuş dark freezer x123 alınabilir bütçe ile alakalı
bütçen varsa ekran kartını satıp yeni seri ekran kartına geçebirisinizMerhabalar iyi forumlar,
Ryzen 5 3600 işlemcim var.
Ryzen 5 5600'e geçiş yapmak bu işlemciden bana bir fayda sağlar mı yoksa gereksiz mi? Sistemimde bazı updateler yapmak istiyorum.Ne updateleyebilirim?
birde kule tipi işlemci soğutucusu alıcam.Tavsiyelerinzi bekliyorum.
Sistemim;
AMD RYZEN 5 3600
RTX 2060
3200MHZ RAM (8x2)
B450MHV2
165hz monitörüm var. fps şeysi için yazıyım dedim çoğu oyunda 165'in altına düşüyorum fightlarda amacım düşmemek.
akakçede niyese 1500 tl yazıyodu
akakceyle anlasma yok yuksek ıhtımalbütçen varsa ekran kartını satıp yeni seri ekran kartına geçebirisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada ben yanlış gördüm pardon hocamakakceyle anlasma yok yuksek ıhtımal
Ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum çok pahalı ekran kartları onun dışında 7 8 bin tl bütçem var işlemci soğutucusu işlemcinin kendisi ram falan filan alabilirimbütçen varsa ekran kartını satıp yeni seri ekran kartına geçebirisiniz
Ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum çok pahalı ekran kartları onun dışında 7 8 bin tl bütçem var işlemci soğutucusu işlemcinin kendisi ram falan filan alabilirim
burst assasin yerıne pearl assasin onersenız 200 lıra fıyata kesınlıkle degerAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci = 3.482 TL
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu = 1100 TL
RAM OLARAKDA 16 X 2 ram alırsan iyi olur senin için ve elindekileride satarsın
kutulu fanlı mantıksız olur boşuna para israfı yapmayın çünkü işlemci soğutucu alıcaksınız zatenm daha mı mantıklı güvenilir mi bu şekilde satın alma
ikiside güvenliPeki kutusuz fansız almam daha mı mantıklı güvenilir mi bu şekilde satın almak yoksa kutulu alıyım başım ağrımasın falan mı=
yok mantıksız olduğunun farkındayımda kutusuz gelince hani bi eksiği gidiği bi 2.el havası alıyorum öyle oluncakutulu fanlı mantıksız olur boşuna para israfı yapmayın çünkü işlemci soğutucu alıcaksınız zaten
ikiside güvenli