Neler Yeni

Uyandıktan sonra agız kokusu

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
normal fırça kullanıyorsan özellikle arka dişlerini bi tırnağınla kazı hafiften eğer beyaz kalıntılar kalıyorsa tırnağında iyi fırçalamıyorsun demektir.
Hayır kalmıyor. Benim anlatmak istediğim dişlerini hiç fırçalamayan insanın dişleri nasıl saglıklı olabiliyor vallahi çok şanslılar

SerhatCC

80+ Bronze
Dişçi korkum yok. Çocukluktan beri her sene dişçiye giderdim. Çünkü dişlerim sürekli çürüyor kanal tedavilik oluyor. Artık bu durumdan bıktım ben her gün dişlerimi fırçalayan insanım. Ancak her gün hamburger kola yiyen obezin dişleri bembeyaz oluyor da benimki nasıl altın sarısı oluyor anlamıyorum. Bir kanal tedavisi 1kdan başlıyor en ucuzu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet.
Üstelik sadece sinüzit olsa.
Duyma kaybı,görme problemi, baş ağrısı, alerji, diş yani bende her türlü hastalık var ölsem yeridir.
dostum senin diş ile ilgili bir sorunun yok öyleyse. normalde sinüs içinde biriken mukus biz farkında olmadan küçük kanallarla genize ve oradan mideye gidiyor. mide asiti de bu bakterileri yok ediyor mekanizma böyle. bazı insanlarda bu kanallar dar yada tıkalı oluyor yada geniz eti vs dogustan farklı oluyor kanalları. söylediğin şeyler çok önemli rahatsızlıklar. basit ameliyatlarla halledilebiliyor. bir bilene danışmanda fayda var

Top Bottom