YankıÖzkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Hepsi küresel ısınmanın sonuçları işte ve her sene katlanarak devam ediyor bakalım nereye kadar
Küresel ısınmanın kanıtı, o kadar bunaldım ki 38 derece yarın yağmur duasına çıkacamİstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Önol, Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nden (ECMWF) elde ettikleri tahminlerine göre, Türkiye'nin bugünden itibaren sıcak hava dalgası içinde olduğunu belirterek,
"Haziran ayının ilk haftası ve 40 dereceyi aşan sıcaklıklar. Sıcak günler bitti, çok daha sıcak günler kapıda. Kıpkırmızı gezegen" dedi.
"PAZARTESİ-SALI SONRASI SICAKLIK DAHA DA YÜKSELECEK"
Alıntıyı görüntüle
Her sene de daha sıcak oluyor Ankara'da.Her yıl gelen o mistik açıklama
Var işte bir bildikleriHer sene de daha sıcak oluyor Ankara'da.
Ateistler bunu da açıklasınVar işte bir bildikleri![]()
Evet şu sıralar yapıyor bazı boş insanlar. Kesinti olmaması açısından tutuyoruz.@Mehmet Yılmaz Foruma biri DDOS falan mı atıyor ne oluyor ara ara girince İnsan Olduğunuzu Doğrulayın diyor ve foruma girmiyor bir kaç dakika
Eyvah!İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Önol, Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nden (ECMWF) elde ettikleri tahminlerine göre, Türkiye'nin bugünden itibaren sıcak hava dalgası içinde olduğunu belirterek,
"Haziran ayının ilk haftası ve 40 dereceyi aşan sıcaklıklar. Sıcak günler bitti, çok daha sıcak günler kapıda. Kıpkırmızı gezegen" dedi.
"PAZARTESİ-SALI SONRASI SICAKLIK DAHA DA YÜKSELECEK"
Alıntıyı görüntüle