🔴 Uyarı "Sıcak havalar bitti, daha felaket sıcaklıklar geliyor!" 🔥

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Önol, Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nden (ECMWF) elde ettikleri tahminlerine göre, Türkiye'nin bugünden itibaren sıcak hava dalgası içinde olduğunu belirterek,
"Haziran ayının ilk haftası ve 40 dereceyi aşan sıcaklıklar. Sıcak günler bitti, çok daha sıcak günler kapıda. Kıpkırmızı gezegen" dedi.

"PAZARTESİ-SALI SONRASI SICAKLIK DAHA DA YÜKSELECEK" 🔥

Alıntıyı görüntüle
Küresel ısınmanın kanıtı, o kadar bunaldım ki 38 derece yarın yağmur duasına çıkacam :D

@Mehmet Yılmaz Foruma biri DDOS falan mı atıyor ne oluyor ara ara girince İnsan Olduğunuzu Doğrulayın diyor ve foruma girmiyor bir kaç dakika

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Barış Önol, Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nden (ECMWF) elde ettikleri tahminlerine göre, Türkiye'nin bugünden itibaren sıcak hava dalgası içinde olduğunu belirterek,
"Haziran ayının ilk haftası ve 40 dereceyi aşan sıcaklıklar. Sıcak günler bitti, çok daha sıcak günler kapıda. Kıpkırmızı gezegen" dedi.

"PAZARTESİ-SALI SONRASI SICAKLIK DAHA DA YÜKSELECEK" 🔥

Alıntıyı görüntüle
Eyvah!

Sana bu forumda olumsuz haber paylaşmanı yasaklamaları lazım herkesin psikolojisini bozdun .d

Geri