Dahası
- Reaksiyon skoru
- 122
- İsim
- Ömer Yiğit Çağlarer
- omeryigitcaglarer
- Steam
- RŌNIN 【 浪人 】
- Discord
- omeryigitcaglarer#2870
Hepinize merhaba arkadaşlar bir süredir evde kullandığım bi modem var uydunetten gelen bize ait cihaz kiralık değil 100mb/5mb sınırsız paket kullanıyoruz, bir süredir modemde bir arıza var o da şöyle ki bir anda wifi kopuyor ama ethernet ile internet gelmeye devam ediyor ve modemin tüm ışıkları yanmaya devam ediyor. Aynı anda evdeki wifi ile bağlı tüm cihazlarda bu kopma oluyor ama wifi ara kısmında ismi yine çıkıyor, bağlan dediğinde bağlanmıyor ama gözüküyor ve dediğim gibi kablolu bağlantı da devam ediyor. günde birkaç kere restart çekmem gerekiyor modeme veya gece laptopu mesela bi indirme için bırakırsam ben uyuduktan mesela 5 dakika sonra bu hata olduğu için tüm indirme işlemi yalan olmuş halde kalıyor. Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı açtılar fakat hiçbir şey yapmadılar ya da yaptıkları şey işe yaramadı. Yeni modem alsam işe yarar mı yoksa başka bi yolu var mı sizce VE SON OLARAK MODEM KAYNAKLIYSA MODEM ÖNERİSİNE AÇIĞIM AMA NASIL Bİ MODEMİN BANA UYGUN OLACAĞINI BİLMİYORUM yardımcı olursanız sevinirim