Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
C# diline yeniden başladım ve uygulama fikrine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz
Deepfake programi yapC# diline yeniden başladım ve uygulama fikrine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz
Doğru düzgün bir uygulama fikri*Deepfake programi yap
Steamde gunluk artan ve azalan skin fiyatlarini yapabilirsin boyle bir uygulama varmi bilmiyorum ama paylasmayacaksan yardimci olabilir belkiDoğru düzgün bir uygulama fikri*
Kanka o zorSteamde gunluk artan ve azalan skin fiyatlarini yapabilirsin boyle bir uygulama varmi bilmiyorum ama paylasmayacaksan yardimci olabilir belki
C# kod yazacağımnprogrammi yoksa c# la neler yapılabilir anlamindamiC# diline yeniden başladım ve uygulama fikrine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz
Not defteri vs. işte. Normal Uygulama.C# kod yazacağım programmi yoksa c# la neler yapılabilir anlamindami
Kodları tekrar hatırlamak için basit bir hesap makinesi yapabilirsin 4 işlemliNot defteri vs. işte. Normal Uygulama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kod ile yazılacak
Knk kodları biliyorum zaten aklımda.Kodları tekrar hatırlamak için basit bir hesap makinesi yapabilirsin 4 işlemli
Yeniden diyince unuttun sandım ben bilişim öğrencisiyim yıl sonu projesi olarak formda Counter strike in nasıl oynandigina dair bir uygulama gibi bir şey yapmıştım silahları fln tanitmistimKnk kodları biliyorum zaten aklımda.
Yapacak uygulama fikri lazım.
O bana çok gelirYeniden diyince unuttun sandım ben bilişim öğrencisiyim yıl sonu projesi olarak formda Counter strike in nasıl oynandigina dair bir uygulama gibi bir şey yapmıştım silahları fln tanitmistim
Hocam sende ne dersek begenmiyorsunO bana çok gelir