Neler Yeni

Uygun fiyatlı kulaklık önerisi

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet Emin
Bir kulaklığa vericegim en fazla 5k fazlasina içim el vermez cok bir beklentimde yok yani mikrofonu kaliteli olan ses seviyeside tatmin edici seviyede şarkı dinlemeyi vs severim güzel bir kulaklık önerisi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Şenocak
razer blackshark v2, indirimden geçen gün 1800 e aldım ve çoğu 5klık kulaklıklardan daha iyi bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Şenocak
Arka plandaki sesleri çok iyi şekilde kesiyor ve sesin çok temiz gidiyor. Mikrofon konusunda tek kötü yanı sökülebilen bir mikrofon değil ve nefes verdiğin yere biraz uzakta tutman gerek yoksa nefes sesin gidiyor. Ama onun haricinde ses ve mikrofon kalitesi olarak baya iyi. Kardeşim de aynı zamanda stelseriesin bir kulaklığını aldı 4 bin TL'ye ve benim aldığım kulaklıktan 10 kat falan daha kalitesiz geliyor ses.

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Taha
Arka plandaki sesleri çok iyi şekilde kesiyor ve sesin çok temiz gidiyor. Mikrofon konusunda tek kötü yanı sökülebilen bir mikrofon değil ve nefes verdiğin yere biraz uzakta tutman gerek yoksa nefes sesin gidiyor. Ama onun haricinde ses ve mikrofon kalitesi olarak baya iyi. Kardeşim de aynı zamanda stelseriesin bir kulaklığını aldı 4 bin TL'ye ve benim aldığım kulaklıktan 10 kat falan daha kalitesiz geliyor ses.
nerden aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,352
Üyeler
172,074
Son üye
egeyssss
Top Bottom