Cevizli sucuk
80+ Bronze
Masaya ihitiyacım var geniş olursa iyi olur aradığım fiyat 300 400 tl çok olmasada daha çıkabilirim
Odamın kuş bakışı şekli ve masayı nereye yerleştireceğin önemli yerleştirebileceğin yerin ölçüsüde lazımMasaya ihitiyacım var geniş olursa iyi olur aradığım fiyat 300 400 TL çok olmasada daha çıkabilirim
Knk onu ne yapacan ya sen söyle ben düşünürüm ne yapacağımıOdamın kuş bakışı şekli ve masayı nereye yerleştireceğin önemli yerleştirebileceğin yerin ölçüsüde lazım
Koyacağın yer u masa içinder l masa atarım ölçüsü 50 cm dir gonderdigim masanin alırsın fark etmeden ama 40 cm lik yerine uymaz o yüzden yanlış yönlerdirmemek amacı için soruyorumKnk onu ne yapacan ya sen söyle ben düşünürüm ne yapacağımı
Yok yok sıkıntı yok ölçüsünü tam bilmiyorum ama koyacağım yer genişKoyacağın yer u masa içinder l masa atarım ölçüsü 50 cm dir gonderdigim masanin alırsın fark etmeden ama 40 cm lik yerine uymaz o yüzden yanlış yönlerdirmemek amacı için soruyorum
Düz masamı l masamı?Yok yok sıkıntı yok ölçüsünü tam bilmiyorum ama koyacağım yer geniş
Çok hoşmuş bu480'e kadar çıkabilirsen bu var dostum.
![]()
Minar Çalışma Masası & Bilgisayar Masası - GittiGidiyor
Minar Çalışma, Bilgisayar Masası modelleri GittiGidiyor'da! Konforlu bir şekilde çalışabilmenizi sağlayacak olan en şık ve en uygun fiyatlı çalışma, bilgisayar masası çeşitleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
L olursa güzel olur ama düzde olsa sıkıntı yokDüz masamı l masamı?
Renk tercihiL olursa güzel olur ama düzde olsa sıkıntı yok
Knk önemli değil at bir şey işteRenk tercihi