LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem arıyorumModem mi router mı? Fiber mi
Modem arıyorumModem mi router mı? Fiber mi
bilmeden alamazsın ki zaten internet hızın kaç senin ben tahmin edeyimBilsem sözlerimde bilmiyorum tek bildiğim eski model turktelekom modemi kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
V3 ü nasıl ayırt edeceğim direk vr400 v3 yazsam çıkanı alsam olur degilmi
50 mbps sanırım vdsl oluyorbilmeden alamazsın ki zaten internet hızın kaç senin ben tahmin edeyim
Tamamdır amazonda var onu alırım gibiYazınca çıkar; kasa fotoda ki gibi. Almadan önce sorun. v1,v2,v3 diye seçin ,kasa farklı.
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr400/v3/
V3 dimi bu arkadaş v3 önerdide bakayım bi faturaya ona göre alayımvdsl ise ben bu modemi kullanıyorum ve çok memnunum
TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sagolun teşekkür ederimArkadaşın attığı linkde ki.
Düşük pingde, yüksek hızda pingler dilerim.
Akşamınız hayra vesile olsun.
nasıl hocam memnun musunuz?vdsl ise ben bu modemi kullanıyorum ve çok memnunum
TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band MU-MIMO Fiber Destekli VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, Beamforming, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
evet önceki modemim çok kopuyordu hızı felan düşüyordu şuan 3 aydır tek bir kopma olmadan ve stabil hizda kullanıyorum ben ayarlardN interneti limitliyorum dalgalanma içinnasıl hocam memnun musunuz?