Her günüm fitness,arada bir basket ve arkadas bulusmaları dısında evde bilgisayar basında geçiyor. evdede yapmam gereken işlerde bir zaman kısıtlaması olmadıgı için ve hep masa başında haraketsiz oldugumdan uyku konusunda ipin ucunu çok çabuk kacırabiliyorum. normalde 7-8 arası uyanmaya çalışırım. ama bir gün geç yattıgım zaman diger gun gunduz 2-3 te kalktıgım oluyor. dolayısıyla o günde geç kalktıgım icin aksam normal uyumam gereken saatte uyuyamıyorum, sonsuz bir döngüye giriyor. böylesi zamanlardada geç kalkarsam o günün gecesinde uyumayıp ertesi gun gunduz 2-3 saat uyuyup tekrar kalkıyorum. aksam uykum erken geliyor dolayısıyla rahatça uyuyup ertesi gün istedigim saatte kalkıyorum. zararlımı diye sormak aptallık olur , aklıma takılan bu hiq,procn gibi sitelerde satılan melatonin, deep sleep gibi takviyeleri böylesi durumda kullanmak daha mantıklı olurmu? ayda 2-4 kere yaşadıgım icin epey bir can sıkıyor. uyumadıgım gun zaten ölü bir şekilde geçiyor. geç kalktıgım gunde çok kotu hissediyorum. kullananlar varmı bu tarz ürünleri? bagımlılık yapıyormu?