Neler Yeni

Uyku Düzeni İçin Takviye Almak Mı Uyumamak Mı?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Her günüm fitness,arada bir basket ve arkadas bulusmaları dısında evde bilgisayar basında geçiyor. evdede yapmam gereken işlerde bir zaman kısıtlaması olmadıgı için ve hep masa başında haraketsiz oldugumdan uyku konusunda ipin ucunu çok çabuk kacırabiliyorum. normalde 7-8 arası uyanmaya çalışırım. ama bir gün geç yattıgım zaman diger gun gunduz 2-3 te kalktıgım oluyor. dolayısıyla o günde geç kalktıgım icin aksam normal uyumam gereken saatte uyuyamıyorum, sonsuz bir döngüye giriyor. böylesi zamanlardada geç kalkarsam o günün gecesinde uyumayıp ertesi gun gunduz 2-3 saat uyuyup tekrar kalkıyorum. aksam uykum erken geliyor dolayısıyla rahatça uyuyup ertesi gün istedigim saatte kalkıyorum. zararlımı diye sormak aptallık olur , aklıma takılan bu hiq,procn gibi sitelerde satılan melatonin, deep sleep gibi takviyeleri böylesi durumda kullanmak daha mantıklı olurmu? ayda 2-4 kere yaşadıgım icin epey bir can sıkıyor. uyumadıgım gun zaten ölü bir şekilde geçiyor. geç kalktıgım gunde çok kotu hissediyorum. kullananlar varmı bu tarz ürünleri? bagımlılık yapıyormu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba Uyku İlaçları Temel Olarak Sakinleştiriciden Oluşur Doğal Olmayan Şeyler Olduğu İçin Kesinlikle Uyuma Problemi Olmayanlar İçin Kullanılmasını Önermem Senin Durumun İçin De Kullanmak Mantıklı Olmaz Uyumak İstediğin Saatte Yatağa Yat Telefona Bakma Öylece Yat Gözünü Kapa Bir Şeyler Düşünerek Zaman Geçirebilirsin Uykun Zaman İçerisinde Kendi Kendine Gelecektir Uyuman Uzun Bile Sürse Yatıp Gözünü Kapamak Bile Bir Nevi Dinlenmeni Sağlar Bu Sayede Yarın Daha Normal Bir Saatte Kalkabilirsin Yada 2-3 Gibi Kalkmaktansa Rakamları Sallayarak Yazıcam Sabah 7 Ye Kadar Uyumadın Olarak Varsayıyorum Uyursan Akşam Uyanıcaksın Ve Gece Uyuyamayacaksın Böyle Olmaması İçin Ara Uykulara Yatabilirsin Yatacağın Zamandan 1 Saat Sonraya Alarm Kur Uyanınca Uyku Baygınlığı Gelmedikçe Uyuma Böyle Böyle Akşama Kadar Halsiz Bir Şekilde Kalırsın Akşam Normal Yattığında İse Sabah Kalkabilirsin

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,689
İsim
Fatih
Her günüm fitness,arada bir basket ve arkadas bulusmaları dısında evde bilgisayar basında geçiyor. evdede yapmam gereken işlerde bir zaman kısıtlaması olmadıgı için ve hep masa başında haraketsiz oldugumdan uyku konusunda ipin ucunu çok çabuk kacırabiliyorum. normalde 7-8 arası uyanmaya çalışırım. ama bir gün geç yattıgım zaman diger gun gunduz 2-3 te kalktıgım oluyor. dolayısıyla o günde geç kalktıgım icin aksam normal uyumam gereken saatte uyuyamıyorum, sonsuz bir döngüye giriyor. böylesi zamanlardada geç kalkarsam o günün gecesinde uyumayıp ertesi gun gunduz 2-3 saat uyuyup tekrar kalkıyorum. aksam uykum erken geliyor dolayısıyla rahatça uyuyup ertesi gün istedigim saatte kalkıyorum. zararlımı diye sormak aptallık olur , aklıma takılan bu hiq,procn gibi sitelerde satılan melatonin, deep sleep gibi takviyeleri böylesi durumda kullanmak daha mantıklı olurmu? ayda 2-4 kere yaşadıgım icin epey bir can sıkıyor. uyumadıgım gun zaten ölü bir şekilde geçiyor. geç kalktıgım gunde çok kotu hissediyorum. kullananlar varmı bu tarz ürünleri? bagımlılık yapıyormu?
papatya cayi, rezene dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Melisa çayını deneyin. O, tür haplar/ilaçlar doğal olmadığı için bağımlılık yapabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom