Neler Yeni

Uyușturucu sorunu hakkında...

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Gün geçtikçe artıyor ülkemizdeki bu sorun bilmem farkında mısınız dostlar.Daha bugün kötü bir olaya șahit oldum.12 yașındaki bir çocuk bahçemizde kullandıktan sonra köpeğimize musallat olup bizden para istedi kovalıyınca kaçtı.Bu illetin kaç yașa kadar düștüğünü görün.Merak ettiğim emniyetin bu konuda bir șey yapıp yapmadığı.Açıkcası söylemeliyim bu konuda emniyetin duyarı sıfır.Umurlarında değil.Neden narkotik șube var?Neden bir șey yapılmıyor?Çevirmelerde bulunan uyușturucuları değil köșebașı mahallelerdeki tonca maddeyi toplasınlar emin olun daha yararlı olur.En zararsız maddelerden diyebileceğim Bali,çakmak gazını 10 yașındaki çocuklara satan mobilyacılara tütüncülere hakkımı helal etmiyorum.Șimdi bir de lean çıktı duydunuz mu bilmem.Codeinli öksürük șurubuyla sprite karıștırılıyor.Tiktokda bunu yapanlarla ilgili bir çok videoya denk geldim.Her yaștan kullanıcının olduğu bir uygulumada uyușturucu yapıp videoya çekmek?Bunun izahı var mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Gün geçtikçe artıyor ülkemizdeki bu sorun bilmem farkında mısınız dostlar.Daha bugün kötü bir olaya șahit oldum.12 yașındaki bir çocuk bahçemizde kullandıktan sonra köpeğimize musallat olup bizden para istedi kovalıyınca kaçtı.Bu illetin kaç yașa kadar düștüğünü görün.Merak ettiğim emniyetin bu konuda bir șey yapıp yapmadığı.Açıkcası söylemeliyim bu konuda emniyetin duyarı sıfır.Umurlarında değil.Neden narkotik șube var?Neden bir șey yapılmıyor?Çevirmelerde bulunan uyușturucuları değil köșebașı mahallelerdeki tonca maddeyi toplasınlar emin olun daha yararlı olur.En zararsız maddelerden diyebileceğim Bali,çakmak gazını 10 yașındaki çocuklara satan mobilyacılara tütüncülere hakkımı helal etmiyorum.Șimdi bir de lean çıktı duydunuz mu bilmem.Codeinli öksürük șurubuyla sprite karıștırılıyor.Tiktokda bunu yapanlarla ilgili bir çok videoya denk geldim.Her yaștan kullanıcının olduğu bir uygulumada uyușturucu yapıp videoya çekmek?Bunun izahı var mı?
Hocam uyuşturucuyu maalesef devlet engelleyemiyor. Polisler de bence bu konuda umursamaz davranıyor. Torbacıları zaten tutuklasanız bile diğer gün bir başkası kullanıyor. Çocukları bilinçlendirmek ve cihazlarını kontrol altında tutmak bu konunun en iyi kurtuluşu olur.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben bu işin Ümit Özdağın'da dediği gibi, sınırdan geçen afganların sırt çantalarında getirdikleri yüzünden olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Şimdi açık açık yazmıyorum ama istese bitirebilirler kimileri fayda sağlıyor bundan tepeden en aşağıya kadar çürük elmalar var.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,080
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu sorun maalesef daha da büyüyecek. Sadece Türkiye'de değil, globalde de her geçen gün daha çok özendiriliyor, daha çok normalleştiriliyor ve karşı çıkarsanız da "yobaz" damgası yiyorsunuz.

erolcann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erolcan Irk
alkol vb içeceklerin fiyatlarının fazla olması yüzünden ucuz yoldan kafalarını güzel yapmaya yöneliyorlar diye düşünüyorum ki bu çok kötü bir durum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uyuşturucuyu maalesef devlet engelleyemiyor. Polisler de bence bu konuda umursamaz davranıyor. Torbacıları zaten tutuklasanız bile diğer gün bir başkası kullanıyor. Çocukları bilinçlendirmek ve cihazlarını kontrol altında tutmak bu konunun en iyi kurtuluşu olur.
Engelleyemiyor değil engellenmiyor direkt dediğin gibi.Geçip gidiyorlar umurlarında değil hiçbirinin.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Engelleyemiyor değil engellenmiyor direkt dediğin gibi.Geçip gidiyorlar umurlarında değil hiçbirinin.
Polis meskun mahallede maalesef kendini riske atmıyor. Zamanında GOP'a girdikleri gibi bir temizlik yapsalar aslında işe yarar da bazı kesimlerin işine yaramaz uyuşturucu maddenin piyasadan toplanması.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alkol vb içeceklerin fiyatlarının fazla olması yüzünden ucuz yoldan kafalarını güzel yapmaya yöneliyorlar diye düşünüyorum ki bu çok kötü bir durum
Kafayı güzel yapmayı geçtim dediğin insanlara çok üzülürüm ayrı konu.Sırf havalı olduğunu sanıp kullananlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polis meskun mahallede maalesef kendini riske atmıyor. Zamanında GOP'a girdikleri gibi bir temizlik yapsalar aslında işe yarar da bazı kesimlerin işine yaramaz uyuşturucu maddenin piyasadan toplanması.
Malasef.En güçlü insanı bile içler acısı duruma düșürülebilecek bir illet.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Her şeye çok rahat sansür getirilebiliyorken Tiktok'ta, Instagram'da sağda solda paylaşılan bu videolar nasıl engellenemiyor? Dediğin gibi yaşın çok aşağıya düşmesi bayağı üzücü :/

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,702
İsim
misfit
Gemilerle kaçak sokuyorlar ama kimsenin sesi çıkmıyor, emniyetin mi sesi çıkacak. Hükumet değişmeden bu sorunu çözemeyiz. Bizim buralarda da çok var kullanan çocuk, işin komik yanı karakol ile aramda 500m var o.O2

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Ben bu işin Ümit Özdağın'da dediği gibi, sınırdan geçen afganların sırt çantalarında getirdikleri yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Uyuşturucu konusu yeni başlamadı senelerdir var.Bu Afganı,suriyelisi yada başka milletten ötürü değil.Emin olun çoğu Türk bunları satanların.Amacım diğer milletleri korumak değil sizi bilgilendirmek.Bi ara devlet torbacıları şikayet edene ve belli miktar uyuşturuc çıkarsa şikayet edene ödül veriyordu.O dönemde bile torbacılar birbirlerini şikayet edip paralara konuyordu.Bu bitmeyecek bir illet malesef

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Afganlardan önce de vardı uyuşturucu. Ben de zamanında gördüm 9-10 yaşında çocuğun kullandığını. Ümit Özdağ herşeyi mültecilere atma peşinde. Ben de karşıyım mültecilere, savunduğumdan söylemiyorum.

Top Bottom