Furkan1461
80+ Silver
Dolar ve Euro sabit durmuyor ki.2ay once
Dolar ve Euro sabit durmuyor ki.2ay once
Linkleriyle beraber Atarmisiniz parcalari zamanim kitili Telefondan cok zor oluyorMax 2000Tl butce Var Uzaktan egitim Icin kullanacagim Parcalarin Linkiyle beraber Atarsaniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasil https://www.hepsiburada.com/izoly-m...E&magaza=İzoly&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
zor reis ya2ay once
Bozuk cikar doye korkuyorum Anlamiyorum 2.elden
2000E Uzaktan egitim Iin gelirmi RGB kasa falan gerej Yok
Linklerle beraber atabilcek babayigit yokmuMax 2000Tl butce Var Uzaktan egitim Icin kullanacagim Parcalarin Linkiyle beraber Atarsaniz sevinirim
Bu nasil https://www.hepsiburada.com/izoly-m...E&magaza=İzoly&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
Babam Da asgari ucretle calisiyor 1000Tl bende Var 6 ay taksit Yapicazzor reis ya
Eysis varHocam ne kullanacaksınız? Yani hangi uygulamaları kullanacaksınız uzaktan eğitimde ?
İzoly gibi markalardan bence uzak durMax 2000Tl butce Var Uzaktan egitim Icin kullanacagim Parcalarin Linkiyle beraber Atarsaniz sevinirim
Evet bu mantıklı bunu alabilirsinBunu bulabildim
Çok azıcık daha bütçeyi arttırıp özelleştirme kısmında sandisk ssd plus 240 gb yapın. O ssd kronik sorunluydu galiba. 4 GB RAM uzaktan eğitim için yeterli olucaktır zaten.
Teknobiyotik Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Uzaktan Eğitim Bilgisayarı - AMD Ryzen3 2200G 3.5GHz, 4GB DDR4 Ram, 120GB SSD Masaüstü Bilgisayar - Uzaktan Eğitim Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Athlonun islemcileri Dhaa ucuz Sanirim Athlonlu toplama pc Daha ucuza gelirmiBunu bulabildim
Çok azıcık daha bütçeyi arttırıp özelleştirme kısmında sandisk ssd plus 240 gb yapın. O ssd kronik sorunluydu galiba. 4 GB RAM uzaktan eğitim için yeterli olucaktır zaten.
Teknobiyotik Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Uzaktan Eğitim Bilgisayarı - AMD Ryzen3 2200G 3.5GHz, 4GB DDR4 Ram, 120GB SSD Masaüstü Bilgisayar - Uzaktan Eğitim Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hocam ne yaparsanız yapın 2000 TL lik bir bilgisayardan çok verim alamazsınız.(2.el güzel bir sistem bulursanız iş değişir) Benden size tavsie bence 1.500 liraya güzel bir tablet alın. 500 lira da cebinize kalsın.Eysis var
2350 Oluyor Montaj YaptirincaBunu bulabildim
Oneriniz varmi 1500Tl lik TabletHocam ne yaparsanız yapın 2000 TL lik bir bilgisayardan çok verim alamazsınız.(2.el güzel bir sistem bulursanız iş değişir) Benden size tavsie bence 1.500 liraya güzel bir tablet alın. 500 lira da cebinize kalsın.
En iyisi bu sanırım.Bunu bulabildim
Evet bu da çok mantıklı.Hocam ne yaparsanız yapın 2000 TL lik bir bilgisayardan çok verim alamazsınız.(2.el güzel bir sistem bulursanız iş değişir) Benden size tavsie bence 1.500 liraya güzel bir tablet alın. 500 lira da cebinize kalsın.