dutemo 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,737 En İyi Cevap 3 1 Kasım 2020 #1 Sizce bu şekilde okunur mu? Okula gitmek yerine çalışmayı düşünüyorum. Not: Açıktan ve uzaktan eğitim farklı şeyler.
Sizce bu şekilde okunur mu? Okula gitmek yerine çalışmayı düşünüyorum. Not: Açıktan ve uzaktan eğitim farklı şeyler.
kaplanharun 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 14,665 En İyi Cevap 4 1 Kasım 2020 #2 Seni bilmem ama ben daha yakından okuyamıyorum uzaktan okursam sanayi yolu görünür. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Kasım 2020 Abi reaksiyon skorumu neden çalıyorsun ayıb değilmi?
Seni bilmem ama ben daha yakından okuyamıyorum uzaktan okursam sanayi yolu görünür. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Kasım 2020 Abi reaksiyon skorumu neden çalıyorsun ayıb değilmi?
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 1 Kasım 2020 #3 Ercü yazmış: Sizce bu şekilde okunur mu? Okula gitmek yerine çalışmayı düşünüyorum. Not: Açıktan ve uzaktan eğitim farklı şeyler. Devamı için tıklayın... Okuyorum bir sıkıntı yok. Tabi yüz yüze olsa daha iyi olurdu.
Ercü yazmış: Sizce bu şekilde okunur mu? Okula gitmek yerine çalışmayı düşünüyorum. Not: Açıktan ve uzaktan eğitim farklı şeyler. Devamı için tıklayın... Okuyorum bir sıkıntı yok. Tabi yüz yüze olsa daha iyi olurdu.
Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,210 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 4,162 Konum Bir gün Teksas yollarında İsim Musa 1 Kasım 2020 #4 Kendi bölümüm adına konuşmak gerekirse hiçbir yararı olmuyor. Doğru düzgün randımanlı ders işleyemiyoruz.
Kendi bölümüm adına konuşmak gerekirse hiçbir yararı olmuyor. Doğru düzgün randımanlı ders işleyemiyoruz.