O omerfrk 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Ömer Faruk Keleş 2 Kasım 2024 #1 Merhaba uzay montaj toplama bilgisayarım aynı soğuk havada arabaların marş yememesi gibi çalışıp görüntü vermeden 2 saniye sonra kapanıyor. Nası görüntü alabilirim?
Merhaba uzay montaj toplama bilgisayarım aynı soğuk havada arabaların marş yememesi gibi çalışıp görüntü vermeden 2 saniye sonra kapanıyor. Nası görüntü alabilirim?
Ysuflix 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5,646 2 Kasım 2024 #2 hocam anakartı nereye koydun setubu bi foto atsana
O omerfrk 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Ömer Faruk Keleş 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ysuflix yazmış: hocam anakartı nereye koydun setubu bi foto atsana Devamı için tıklayın... hocam ilk önce daha kalın bir kutunun üstüne koymuştum fakat o kutunun içinde metaller vardı temas olmasa bile yine değiştirdim fakat hala aynı Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2024 çalışıyormu diye kontrol etmek için bu şekilde kurdum çalıştırabilirsem daha düzenli şekilde kurucam Ekler IMG_20241102_011624.jpg 2 MB · Hit: 36
Ysuflix yazmış: hocam anakartı nereye koydun setubu bi foto atsana Devamı için tıklayın... hocam ilk önce daha kalın bir kutunun üstüne koymuştum fakat o kutunun içinde metaller vardı temas olmasa bile yine değiştirdim fakat hala aynı Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Kasım 2024 çalışıyormu diye kontrol etmek için bu şekilde kurdum çalıştırabilirsem daha düzenli şekilde kurucam
O omerfrk 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 109 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Ömer Faruk Keleş 2 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Muhtemelen statik elektirik muhabbetinden dolayı açılmıyor ne yapmalıyım
6khn 80+ Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 205 Dahası Reaksiyon skoru 68 Konum 41 İsim Gökhan 2 Kasım 2024 #5 Statik sorun olmaz 10 senedir böyle benim ki (şuan pleksiye montajladım.) Apu işlemci diye düşünüyorum ? ilk başta ram silgi ile temizle tak-sonra güç kaynağı
Statik sorun olmaz 10 senedir böyle benim ki (şuan pleksiye montajladım.) Apu işlemci diye düşünüyorum ? ilk başta ram silgi ile temizle tak-sonra güç kaynağı