Neler Yeni

Uzaylılar ve Güneş Sistemimizdeki Piramitler Hakkında

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
- Uyarı! -
-Bu konu tamamen komplo teorilerinden oluşuyor, herhangi bir kanıt yok. Ciddiye almak zorunda değilsiniz, böyle iddialar sürekli vardır. Açıkçası bu konuyu sürekli komplo teorilerini araştırdığım bir dönem açmıştım, sadece eğlenmek için okumak en mantıklısı.

Öncelikle hepinize merhabalar forumda arada bir de olsa bu tarz konular açılıyor ve o konularda tartışıyoruz bende bugün olaya bir netlik getirmek için böyle bir konu açmaya karar verdim ve tabii ki forumun kalitesinin artması için. Kendi araştırmam dahilinde sizlere kısaca bildiğim bazı şeyleri anlatacağım.

-Mısır Piramitleri

Arkadaşlar önce klasik yerden gireceğim Mısır Piramitleri bunu bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum piramitlerin birer kapıları vardır ve bu kapılardan çıkınca direkt Orion Takımyıldızını görürsünüz.
B3AC809F-9CA6-49F9-9EA1-590B087E7056.jpeg

Bunları öğrenince Mısır Piramitleri uzaylılar tarafından yapıldıysa acaba oradan gelmiş olabilirler mi sorusunu doğuruyor.

Size şimdi göstereceklerimi çoğunuzun bilmediğini düşünüyorum çünkü bununla ilgili neredeyse hiç Türkçe kaynak yok.

-Mısır Piramitleri Hidroelektrik Santrali olarak kullanılmış olabilir!

Yanlış duymadınız bununla ilgili bir çok teori var.Dünya’da elektrik üretebilen taşlardan biri de Kuartz taşıdır (Biri de dememin sebebi emin olmamamdır başka taş yok diye biliyorum fakat oladabilir tam bir araştırmam yok bu konuda.) teoriye göre kralın çemberi kısmında Kuartz taşı vardır ve aşağıdaki şema dahilinde Nil Nehrinden piramitlerin içine su aktarılır ve bu şekilde tüm Mısır’a elektrik dağıtıldığı söylenir.
F617C6B4-66D1-42C1-A807-7B572EAD5C01.jpeg

-Antartika’da da piramitler olabilir!
Bu konu hakkında size söyleyebileceğim tek şey Antarktika’da akıl almaz boyutlarda piramitlerin olduğudur bir kaç yıl önce bazı askerlerin o piramitlerin girişinden geçerkenki videoları sızdırılmıştı ne yazıkki videoyu tekrar bulamadım.

-Mars’ın Sidonya Vadisin’de piramit şehri olabilir!

Evet gördüğünüz üzere Mars’ta da piramitler var ve bununla ilgilide Türkçe kaynak yok. Sol altta gördüğünüz piramit hayal edemeyeceğiniz kadar büyük boyutunu tam hatırlamıyorum maalesef, sol üstte gördüğünüz piramitler ise daha küçükler ama daha fazlalar.Bu piramitlerinde birer kapıları var arkadaşlar ve onlarda Orion takımyıldızına bakıyorlar.Sağdaki yüz ise Ünlü Mars Yüzü.
423084B7-3BE3-4C59-9068-42E78656A138.jpeg

-Bu da bir diğer görüntü
EFD1F296-CD2F-43D1-8D83-43EF3DB946DD.jpeg

Bu ise Ünlü Mars Yüzünün yıllar içindeki değişimi
56630FED-9BA6-4A9D-8AFA-718BF2DB209D.jpeg

-Mars’taki piramitlerin arasında Cam tüneller var!

Arkadaşlar tüneller küçük gibi gözükebilir aslında ama büyük burayı ne amaçla kullandıklarını bilemeyiz herhangi bir sıvı aktarımı içinde olabilir veya piramitler arasında geçiş yapmak içinde.
C7098A62-0A05-48FC-A97A-97A7277DEE29.jpeg

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
acaba

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bu konuya gelecek yorumlara tek tek cevap verebilmek için 24 saat forum challange yapıyorum hadi bakiyim 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

D-dostum ne uzaylısı onların hepsi Cin 😎😎😫

Son düzenleme:

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Mısır varsa şaşırmıyorum ben açıkcası. Mısırda bir çok gizem mevcur hala bunların en büyüğüde piramitler zaten. Bende kurulmasıyla ilgili video izlemiştim orada da uzaylıdan bahsediliyordu. Uzaylı zaten var da asıl soru ne zaman denk geleceğiz?
Piramiti yapanlar eski insanlar mıydı yoksa uzaylıları mı?
Uzaylılar mı teknolojide önde yoksa bizmi...
Uzaydan daha çok merak ettiğim tek bişey var oda okyanusun dibi hep merak etmişimdir hala merak ediyorum. "Okyanusun dibinde neler var?" konunu bekliyorum :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arada eski medeniyetlere uğruyor.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Mısır varsa şaşırmıyorum ben açıkcası. Mısırda bir çok gizem mevcur hala bunların en büyüğüde piramitler zaten. Bende kurulmasıyla ilgili video izlemiştim orada da uzaylıdan bahsediliyordu. Uzaylı zaten var da asıl soru ne zaman denk geleceğiz?
Piramiti yapanlar eski insanlar mıydı yoksa uzaylıları mı?
Uzaylılar mı teknolojide önde yoksa bizmi...
Uzaydan daha çok merak ettiğim tek bişey var oda okyanusun dibi hep merak etmişimdir hala merak ediyorum. "Okyanusun dibinde neler var?" konunu bekliyorum :)
Dibindeki Mars’a piramit yapıyorsa muhtemelen senden daha gelişmiş bir ırktır zaten tabii ki insanların seviyesinde veyahut bizden daha geride olan ırklarda vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada eski medeniyetlere uğruyor.
Bu adamı ben pek sevmiyorum ne zaman UFO’larla veya uzaylılarla ilgili video yaparsa saçmalık olduğunu söylüyor bunu izlememiştim ama dediğim gibiyse bunu da hiç izlemeyeyim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom